Deri Testi

56 görüntüleme
S

Selin K.

19 Temmuz 2025 11:24
Merhaba , bebeğim 4 aylık 7700 kg snne sütüyle besleniyor mukuslu kaka , Konak , kusma (diyetle baya azaldı ) kakada 5 kez kan gördüm . Deri testi yapıldı alerji çıkmadı. 1 aydır süt ürünleri, yumurta , tahin, susam , fıstık hiçbir şekilde tüketmiyorum. Test neden negatif çıkmış olabilir?
S

Semanur Ş.

19 Temmuz 2025 12:16
Bazen deride çıkmayabiliyor kan testi yapıldımı
S

Selin K.

19 Temmuz 2025 12:17
Erken dönemde kanda çıkmıyormuş 4 aylık olduğu için doktor direk deri testi yapalım dedi
S

Semanur Ş.

19 Temmuz 2025 12:20
Diyetle azaldıysa muhtemelen alerji vardır ama siz baya geniş bir diyet listeniz var isterseniz önce süt ürünlerinden başlayın diyet geri gelirse şkayetler yumurtayla devam edersiniz
S

Selin K.

19 Temmuz 2025 12:24
Hepsini birden kestim bir aydır hiçbir şekilde tüketmiyorum 🥲 keşke öyle yapsaydım eski doktorumuz her şeyi kes dedi . Alerji doktoru madem kestin devam et açarak devam ederiz dedi
Ecem T. Ö. E.

Ecem T. Ö. E.

Allerji Diyetisyeni

21 Temmuz 2025 16:13
Bağırsak aracılı alerjiler testler ile yönetilmez. Testte çıkmaması alerjisi olmadığı anlamına gelmez. Diyetinizin profesyonel şekilde yapılması gerekiyor. Uzun süre yapılan katı diyetler hem anneye hem bebeğe zararlıdır
S

Selin K.

21 Temmuz 2025 19:13
Nasıl yapmamız gerekir acaba

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir