Deri Altı İmplantı

221 görüntüleme
T

Tuğba

19 Kasım 2025 22:10
Deri altı implantı yaptıran var mı?
D

Damla C. G.

20 Kasım 2025 10:19
Evet ben taktırmıştım aile planlamasına gidip birde ama şuan 8 aylık kızım kucağımda 🙈🙈
T

Tuğba

20 Kasım 2025 10:21
Yani pekde bi koruyuculuğu yok
Z

Zeynep Ö.

24 Kasım 2025 12:40
Taktıran var mı bende merak ediyorum. Bir ay önce özel bir klinikten randevu almıştım ama yan etkilerinden korktuğum için iptal ettirdim.
T

Tuğba

24 Kasım 2025 12:41
Nedir acaba yan etkileri
Z

Zeynep Ö.

28 Aralık 2025 12:06
Uzun süreli kanama ve depresyon
Gizem .

Gizem ..

30 Aralık 2025 10:10
Ben de taktırdım yaklaşık 1 hafta oluyor bildiğimve araştırdığım kadarıyla en etkili doğum kontrol yöntemleri arasında taktırıkende herhangi bir ağrısı sancısı kanamasıda olmadı etki etmesi için 1 hafta beklemek gerekiyor yan etkilerinde adet düzensizliği yaptığını söylüyorlar ama henüz keşfetme zamanım olmadı zaten bütün kontrol yöntemlerinin yan etkisi var bence em uygulanabilir ve güvenilir yöntem
D

Damla

30 Aralık 2025 17:52
Gizem hanım merhabalar. Ben de taktırmayı düşünüyorum fakat yan etkileri arasında miğde bulantısı, baş dönmesi olduğu söyleniyor. Bu konuda nasıl bir deneyiminiz oldu acaba
S

Simge G.

3 Ocak 2026 14:14
Doktorumla görüştüğüm de deri aldı implantı adet düzensizlikleri çok bozdum söyledi ve bana olan tavsiyesi hormonsuz spiraldi. Çok araştırma fırsatım olmadı ama ben de home Spiral düşünüyorum
Gizem .

Gizem ..

4 Ocak 2026 17:05
Damla hanım merhaba hiç öyle bir yan etkisiyle karşılaşmadım mide bulantısı baş dönmesi olmadı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir