Deprem ve Çocuk
93 görüntüleme

Didem T.
Uyku Danışmanı
10 Ağustos 2025 20:13
Merhabalar🌸 ben çocuk gelişimci Didem TABAĞ bugün yaşanan depremden dolayı çocuk gelişimi uzmanı olarak, depremden etkilenen çocukların güven duygusunu yeniden kazanmaları ve gelişim süreçlerinin sağlıklı ilerlemesi için ücretsiz danışmanlık sunuyorum.
📌 Deprem sonrası çocuklarda:
• Kaygı ve korku yönetimi
• Güven duygusunu destekleme
• Rutinlerin yeniden oluşturulması
• Oyun ve iletişim ile duyguların ifade edilmesi
konularında yanınızdayım.
📲 Daha fazla bilgi ve destek için @samsunçocukgelişimiveuyku sayfasını takip edebilir ve bana DM ile ulaşabilirsiniz.
📌 Deprem sonrası çocuklarda:
• Kaygı ve korku yönetimi
• Güven duygusunu destekleme
• Rutinlerin yeniden oluşturulması
• Oyun ve iletişim ile duyguların ifade edilmesi
konularında yanınızdayım.
📲 Daha fazla bilgi ve destek için @samsunçocukgelişimiveuyku sayfasını takip edebilir ve bana DM ile ulaşabilirsiniz.
M
Müge H.
10 Ağustos 2025 20:15
3 aylık bebeğimizle yakalandık depreme nasıl korumam gerekiyor diye düşündüm çok büyük kaygı yaşadım uyuduğundan beri de 1-2 kez uykusunda ağlar gibi oldu

Didem T.
Uyku Danışmanı
10 Ağustos 2025 21:43
Merhaba,
Öncelikle böyle zor bir süreçte size ve minik bebeğinize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Deprem gibi ani ve stresli durumlar, hem ebeveynlerde hem de bebeklerde kaygı yaratabilir.
3 aylık bebeğiniz için en önemli şey, sizin sakin ve güven verici olmanızdır. Bebeğiniz, sizin duygularınızı hisseder; mümkün olduğunca sakin kalmaya çalışmanız onun rahatlamasına yardımcı olur.
Bebeğinizin rutinlerini (beslenme, uyku, alt değiştirme) mümkün olduğunca korumaya devam edin. Bu, onun dünyasında güvenli ve tanıdık bir alan oluşturur.
Eğer isterseniz, deprem sonrası bu zor dönemde bebek ve sizin için destek vermek adına buradayım. Sorularınızı her zaman bana yazabilirsiniz. İnstagram adresimi de takipe alabilirsiniz Samsunçocukgelişimiveuyku
Öncelikle böyle zor bir süreçte size ve minik bebeğinize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Deprem gibi ani ve stresli durumlar, hem ebeveynlerde hem de bebeklerde kaygı yaratabilir.
3 aylık bebeğiniz için en önemli şey, sizin sakin ve güven verici olmanızdır. Bebeğiniz, sizin duygularınızı hisseder; mümkün olduğunca sakin kalmaya çalışmanız onun rahatlamasına yardımcı olur.
Bebeğinizin rutinlerini (beslenme, uyku, alt değiştirme) mümkün olduğunca korumaya devam edin. Bu, onun dünyasında güvenli ve tanıdık bir alan oluşturur.
Eğer isterseniz, deprem sonrası bu zor dönemde bebek ve sizin için destek vermek adına buradayım. Sorularınızı her zaman bana yazabilirsiniz. İnstagram adresimi de takipe alabilirsiniz Samsunçocukgelişimiveuyku