Deniz ve Havuz

49 görüntüleme
K

Kevser E. T. ..

3 Ağustos 2025 12:36
1 yaş üzeri bebek havuza girebilir mi? Denizde ve havuzda kalma süresi nedir? Ekim ayı Antalya tatili olacak. Havuz sonrası Aktivia yoğurt ile desteklemek iyi gelir mi, normal yoğurt yeterli mi?
M

Medine Y. A. ..

3 Ağustos 2025 12:41
Bende oğlum 1 yaşındayken gitmiştim havuzda doktor maksimum 20 dk vs kalsın demişti ama havuz yerine denizi tavsiye etmişti. Malesef havuzu çok sevdiği için çok vakit geçirmiştik biz. Tatil sonrası kanında enfeksiyon çıkmıştı havuzdan dolayı. Probiyotik önermişti doktorumuz bize ve doğal yoğurt bol bol da su
F

Fatma S. ..

3 Ağustos 2025 12:45
Havuzdaki kimyasallardan dolayı deniz ilk tercihiniz olsun. Yoğurt verilebilir ama tatil boyunca probiyotik kullanmak daha iyi doktor o şekilde önermişti.
E

Elif S.

3 Ağustos 2025 13:02
dün doktor kontrolümüz vardı, aynı soruyu sordum ve aldığım cevabı aynen yazayım: "bu sene en çok hangi konuda başvuru aldım? -ishal.. 2 yaş öncesi havuz kesinlikle önermiyorum. deniz zaten bu dönemde ege'nin üstü soğuyacak. marmara ne zaman temiz kirli olacağı belli değil, kesinlikle önermiyorum. ege ve altını öneriyorum" şeklindeydi. iyi tatiller 🙏
E

Ebrar K.

3 Ağustos 2025 13:34
Havuz çok önermiyor doktorlar ilk tercih her zaman deniz demişti doktorumuz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir