Deniz Giyimi

113 görüntüleme
B

Buse Y.

8 Temmuz 2025 04:32
Merhaba 9.5 aylık bebeğim var denize giderken nasıl giyinmeli? illa uzun kollu mu olmalı? bazı bebekleri görüyorum üstü çıplak altında sadece mayo bezle yüzdürüyorlar bir zararı olur mu ?
B

Büşra T.

8 Temmuz 2025 05:38
Benimde aklımda bu soru vardı Osman hocam ve deneyimli annelerimiz cevaplarsanız mutlu oluruz 💕
D

Dudu ..

9 Temmuz 2025 18:22
Bebeğim 16 aylık. Su degdikten sonra güneş yanıkları oluşuyor. Yetişkinlerde olduğu gibi düşünün. Sonrasında kaşıntı, soyulma , yanma yaşamaması için ben uzun kollu giydiriyorum.
I

Irmak A. ..

22 Temmuz 2025 08:02
Merhaba ben de arayış içindeyim. Uzun kollu mayo meselesi kafamı çok karıştırıyor. Koruması bir yana giydirip çıkarmak da benim kız özelinde çok sıkıntı olacak (olay çıkarıyor:) güneş kremiyle idare ediyorum ve çok sıcakta zaten durmuyoruz. Siz ne yaptınız acaba tavsiyeniz var mı?
B

Buse Y.

22 Temmuz 2025 08:03
Merhaba, kendi doktorumuza sorduk istediğiniz gibi giydirebilirsiniz sadece güneş kremini sürüp devamlı yenilemeye ve şapka takmaya özen gösterin dedi. Bir de tabi güneşin çok olduğu saatterde uzun ya da kısa kollu farketmez çıkartmamak lazımmış

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir