Denenmiş Bir Ürün Sonradan Alerjik Reaksiyon Gösterebilir mi
76 görüntüleme
K
Kadriye Y.
9 Şubat 2026 11:07
Bebeğim 6 aylık 5 bucuk aylıkken tadımlara başlamıştık yoğurdu 5 gün denedim ve alerjik belirti yoktu. 6. Ay itibari ile 3 öğüne gectik. Yumurta tadımına başladım sabah verdim ve hiçbir belirti olmadı. Öğlen çorba verdim daha önce denediğim ürünler ile yine bir şey olmadı. Akşam ise yoğurt(3 yemek kaşığı) verdim içine muz(yarım) ezerek. Normalde muzu da 2 gün denemiştim. 10 kaşık kadar yedi hala yemeye devam ediyordu birden yedikçe yüzünde belli yerler kızardı. Göz altları göz çevresi şakakları alnında benekler agzı yüzü zaten kızarmıştı cildi hassas oldugu için kaşık değen yerler ama bu bir alerji mi değil mi ben mi evhamlandım sormak istedim

Ayşegül A.
9 Şubat 2026 11:25
Alerji [olabilir.biraz](olabilir.biraz) ara verip sonra tekrar [deneyin.ama](deneyin.ama) sadece minik kızarıklarsa,kakada kan yada yüzünde şişlik falan olmadıysa ileri derece alerji değildir.yoğurdun ph değeri bebeklere fazla gelebiliyormuş.o yüzden de [olmuştur.hemen](olmuştur.hemen) geçtiyse sıkıntı [yoktur.bu](yoktur.bu) arada 3 öğüne geçmenize doktor mu karar verdi.çnkü 6 aylık bebek için 3 öğün çok [fzla.biz](fzla.biz) 8 aylığız ve 2 öğün [gittik.ara](gittik.ara) öğünde 8 aylıkken koyabiliyor doktorlar ama 6 aylık 3 öğün fzla [gbi.doktor](gbi.doktor) öyle dediyse tabi bebek özelinde söylemiştir.geçmiş olsun
K
Kadriye Y.
9 Şubat 2026 11:36
Alerji [olabilir.biraz](olabilir.biraz) ara verip sonra tekrar [deneyin.ama](deneyin.ama) sadece minik kızarıklarsa,kakada kan yada yüzünde şişlik falan olmadıysa ileri derece alerji değildir.yoğurdun ph değeri bebeklere fazla gelebiliyormuş.o yüzden de [olmuştur.hemen](olmuştur.hemen) geçtiyse sıkıntı [yoktur.bu](yoktur.bu) arada 3 öğüne geçmenize doktor mu karar verdi.çnkü 6 aylık bebek için 3 öğün çok [fzla.biz](fzla.biz) 8 aylığız ve 2 öğün [gittik.ara](gittik.ara) öğünde 8 aylıkken koyabiliyor doktorlar ama 6 aylık 3 öğün fzla [gbi.doktor](gbi.doktor) öyle dediyse tabi bebek özelinde söylemiştir.geçmiş olsun

Ayşegül A.
9 Şubat 2026 11:40
O zaman büyük reaksiyon olmadığı için vermeye devam [edebilirsiniz.tabiki](edebilirsiniz.tabiki) daha şuan daha püre şeklinde gidicek zamanla yavaş yavaş alışır.☺️
K
Kadriye Y.
9 Şubat 2026 11:45
O zaman büyük reaksiyon olmadığı için vermeye devam [edebilirsiniz.tabiki](edebilirsiniz.tabiki) daha şuan daha püre şeklinde gidicek zamanla yavaş yavaş alışır.☺️