Demir Vitamin

221 görüntüleme
D

Dilruba C. ..

6 Aralık 2025 22:40
Merhaba hangi demir ilacını kullanıyorsunuz ve kaç aylıkken başladınız
Emel C.

Emel C.

6 Aralık 2025 22:51
Merhaba kidsfer kullaniyordum 5 aylikken basladim saglik ocagi cok faydasi olmadigini soyledi suan saglik ocaginin verdigini kullaniyorum onunda icerigi temiz degil diyorlar bende ne kullanacagimi sasirdim gercekten bu arada ilk birkac gun kabizlik yapiyor sonrasinda geciyor ama kidsferde kabizlik yasamadik
S

Senem İ.

6 Aralık 2025 22:52
Bestiron İçeriği en temizlerden birisidir 4 aylıkken başkanıyo genelde doktor önerisi ile
Büşra C.

Büşra C.

7 Aralık 2025 00:01
Microfer 0,5 ml, 4. Ayda basladık
M

Melike M.

7 Aralık 2025 01:09
Bestiron.İçeriği en temizi kıyafete dökülürse kolayca çıkıyor.Ablam eczacı onunda güvenle önerdiği ürün.4.ayı doldurup 5.aya girdiğimiz gün başlattı doktorumuz.
E

Elif K.

7 Aralık 2025 02:15
Feiron kullanıyoruz doktorumuz bunu önerdi sağlık ocağının verdiğini bebeğim kullanmadı 4aylık başladık
G

Gökçin N.

7 Aralık 2025 04:11
4 aylıkken,bestiron başlandı. Kiloya göre damla sayısı hesaplanıyor. Memnunum ben.
D

Dilruba C. ..

7 Aralık 2025 10:37
Herkese teşekkürler 🌸
M

Mervenur Ç. ..

7 Aralık 2025 10:58
Bizde ciddi bebek kansızlığı vardı microfer sidefer kullandık geçmedi yeni çıkan newwit kan ilacı çokiyi işe yaradı keçiboynuzu özlü zaten içeriğide doktorunuza sorun kiloya göre kaç damla vereceğinizi söyler uygun görürse :)
B

Büşra K. A.

7 Aralık 2025 11:19
Merhaba bebeğim 4 aylık doktoru bu ay ocean microfer’e başlattı, kilosuna göre hesapladı günde 15 damla kullanıyoruz 👍🏻
B

Best

9 Aralık 2025 18:35
@Gökçin Noyan bestironu kg başına 1 damla olarak mı kullanıyorsunuz
G

Gökçin N.

9 Aralık 2025 18:45
Hayır. Demir damlalarının hepsinin damlasında farklı oranda demir var. Mesela bestironda 20 damlasında 8mg demir var. Bu nedenle doktorumuzın yaptığı hesaba göre 17 damla oldu bu ay.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir