Demir ve D Vitamini Önerisi
438 görüntüleme

Göktenur B.
12 Haziran 2026 11:57
Demir ve D vitamini önerisi alabilir miyim kullanıp memnun kaldığınız bı marka özellikle kullanımı fısfıs şekilde olan varmı bebeğime damla veya kaşıkla vermekte zorlanıyorum
A
Ayşe Ş. ..
Premium Üye
12 Haziran 2026 12:03
Youplas d vitamini ve demir ocean kullanıyoruz şuan gayet memnunum. Ama naçizane tavsiyem fıs fıs kullanmayin. d vitamini ilk başta fıs fısını taktım kullandım o şekilde ama insan emin olamıyor ağzına gitti mi gitmedi mi diye. Damlalik kullanmaya başlayınca fark ettim gitmiyor imiş bazen çünkü damlalık ile daha çabuk bitti vitamini. Kaşığa damlatıp o şekilde veriyorum. Sevmiyor benimki de ama yapacak birşey yok. Demirda de sadece damlalık var

Göktenur B.
12 Haziran 2026 12:08
Youplas d vitamini ve demir ocean kullanıyoruz şuan gayet memnunum. Ama naçizane tavsiyem fıs fıs kullanmayin. d vitamini ilk başta fıs fısını taktım kullandım o şekilde ama insan emin olamıyor ağzına gitti mi gitmedi mi diye. Damlalik kullanmaya başlayınca fark ettim gitmiyor imiş bazen çünkü damlalık ile daha çabuk bitti vitamini. Kaşığa damlatıp o şekilde veriyorum. Sevmiyor benimki de ama yapacak birşey yok. Demirda de sadece damlalık var
B
Berfin ..
12 Haziran 2026 12:16
Microfer demir ve youplus dvit 400 unite kullanıyoruz gayet iyi tolere ediyor

Göktenur B.
12 Haziran 2026 12:26
Microfer demir ve youplus dvit 400 unite kullanıyoruz gayet iyi tolere ediyor

Elif T.
12 Haziran 2026 12:32
Ocean kullanıyoruz d vitamini 1 fısı 3 damla yapıyor 400ıu demir içinde bestiron kullanıyoruz hem içeriği daha temiz hem de içerisinde c vitamini var demir emilimini arttırıyor fakat damlalıklı

Ceren Ç.
12 Haziran 2026 12:40
demir için bestiron kullanmıştık çok iyidi, kabızlık vs yapmadı. damlalıklıydı ben kaşığa damlatıp içiriyordum. d vitaminide pedia d kullanmıştık 1 yaşına kadar
A
Ayşenur Ş.
12 Haziran 2026 12:45
Bestiron kullanğyorum d vitamini de ocean
Ş
Şükran B.
12 Haziran 2026 13:11
Bebeğim 4 aylık bugün doktorumuz ocean d vitamin ve kan ilacı önerdi aldık
N
Nazan İ.
16 Haziran 2026 10:23
Bestironu kaç damla veriyorsunuz bebeğim 5 aylık