Demir ve D Vitamini Önerisi

438 görüntüleme
Göktenur B.

Göktenur B.

12 Haziran 2026 11:57
Demir ve D vitamini önerisi alabilir miyim kullanıp memnun kaldığınız bı marka özellikle kullanımı fısfıs şekilde olan varmı bebeğime damla veya kaşıkla vermekte zorlanıyorum
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
12 Haziran 2026 12:03
Youplas d vitamini ve demir ocean kullanıyoruz şuan gayet memnunum. Ama naçizane tavsiyem fıs fıs kullanmayin. d vitamini ilk başta fıs fısını taktım kullandım o şekilde ama insan emin olamıyor ağzına gitti mi gitmedi mi diye. Damlalik kullanmaya başlayınca fark ettim gitmiyor imiş bazen çünkü damlalık ile daha çabuk bitti vitamini. Kaşığa damlatıp o şekilde veriyorum. Sevmiyor benimki de ama yapacak birşey yok. Demirda de sadece damlalık var
Göktenur B.

Göktenur B.

12 Haziran 2026 12:08
Ayşe Şahin
Youplas d vitamini ve demir ocean kullanıyoruz şuan gayet memnunum. Ama naçizane tavsiyem fıs fıs kullanmayin. d vitamini ilk başta fıs fısını taktım kullandım o şekilde ama insan emin olamıyor ağzına gitti mi gitmedi mi diye. Damlalik kullanmaya başlayınca fark ettim gitmiyor imiş bazen çünkü damlalık ile daha çabuk bitti vitamini. Kaşığa damlatıp o şekilde veriyorum. Sevmiyor benimki de ama yapacak birşey yok. Demirda de sadece damlalık var
Çok teşekkür ederim cevabınız
B

Berfin ..

12 Haziran 2026 12:16
Microfer demir ve youplus dvit 400 unite kullanıyoruz gayet iyi tolere ediyor
Göktenur B.

Göktenur B.

12 Haziran 2026 12:26
Berfin Erten
Microfer demir ve youplus dvit 400 unite kullanıyoruz gayet iyi tolere ediyor
Teşekkür ederim
Elif T.

Elif T.

12 Haziran 2026 12:32
Ocean kullanıyoruz d vitamini 1 fısı 3 damla yapıyor 400ıu demir içinde bestiron kullanıyoruz hem içeriği daha temiz hem de içerisinde c vitamini var demir emilimini arttırıyor fakat damlalıklı
Ceren Ç.

Ceren Ç.

12 Haziran 2026 12:40
demir için bestiron kullanmıştık çok iyidi, kabızlık vs yapmadı. damlalıklıydı ben kaşığa damlatıp içiriyordum. d vitaminide pedia d kullanmıştık 1 yaşına kadar
A

Ayşenur Ş.

12 Haziran 2026 12:45
Bestiron kullanğyorum d vitamini de ocean
Ş

Şükran B.

12 Haziran 2026 13:11
Bebeğim 4 aylık bugün doktorumuz ocean d vitamin ve kan ilacı önerdi aldık
N

Nazan İ.

16 Haziran 2026 10:23
Bestironu kaç damla veriyorsunuz bebeğim 5 aylık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir