Demir Takviyesi Etkileri
243 görüntüleme
N
Nihal D.
19 Temmuz 2026 13:04
Şimdi 5 aylık olan bebeğime demir takviyesi verildi sağlık ocagından aldım 4 damla şeklinde kullanılması söyledi . Bebeğin çişinden koku geliyor bazende kakasında lifler halinde koyu kırmızı lekeler var demir ilacından kaynaklanabilir mi bu durum yoksa idrarında ki kötü koku susuzluktan mı sadece anne sütü emiyor susuzlukdansa su vermeli miyim
G
Gamze D. S.
19 Temmuz 2026 13:42
Demir ılacı kakada koyulasma kotu koku yapabılır idrarının kokması demır ılacıyla alakalı deıldır enfeksıyon yada susuzluk belırtısıdır ıdrarda kırmızı renk varmı yokmu dıe kontrol etmenızı onerırımm cunku susuz kalan cocukda kırmızı renklı ıdrar mumkundur ..
G
Gamze D. S.
19 Temmuz 2026 13:44
Su verme kısmına gelıncede ben yenıdıgan yıgun bakım hemsıresıyım bebegım 5aylık ve hafta da bıkez yada cok sıcak zamanlarda bı sılme tatlı kasıgı kadar su verıorum ama bu benım kendı ınsıyatıfım verın yada vermeyım dıememm ben 2aylıkken az az sırf agzı temızlensın dıe verıodum ama cok deıl bı sıme çay kasıgı kadar sımdı ıstanbuld ayasıoruz dısarda sıcakda zaman gecırdıgı gunler kı nadır oluo bu haftada yada bıbucuk haftada bı kez bi sılme kasıgı su verıorum
N
Nihal D.
19 Temmuz 2026 13:47
Çok teşekkür ederim ben takip edeyim bi kötü kokmaya devam ediyor mu aslında demir ilacı ağzına çok bulaşmasın diye iki küçük kaşık su veriyordum
G
Gamze D. S.
19 Temmuz 2026 13:59
ben verıorum ama kendı ınsıyatıfım doktora sormadım bıle ama hava sıcak ıdrar bıze daha fazla kokuomusmgıbı gelebılıor bunud agoz ardı etmeyın ıdrarda kırmızı renk yoksa bezlerı doluysa bebegınız huzurlu mutluysa sorun yoktur bence
Yükleniyor...