Demir Takviyesi

326 görüntüleme
E

Elif A.

29 Haziran 2026 13:38
Bebeğime bu zamana kadar ocean microfer demir ilacı kullandık. Aslında aklımda daha temiz içerikli olduğunu düşünerek bestiron kullanmak vardı ama değiştirmedim. Bebeğim 9 aylık oldu. Ferritin 6 geldi. Doktorumuz decatabsfer şurup formunu önerdi. Onun da içinde şeker ve maltol var. Temiz içerik istersen bestiron dedi. Ama etkinlik olarak fark eder dedi. Hem bu zamana kadar ocean yerine bestiron kullanmadığıma pişman oldum. Hem de şimdi decatabsı kullanmalı mıyım kararsızlık yaşıyorum.
T

Tuğba B. ..

29 Haziran 2026 13:51
Ocean kullandığıma bende çok pişmanım . Kan değerimiz yerlere düştü. Parasını da haketmeyen bür ürün. Ferrum kullanıyoruz şimdi 14 aylk
E

Elif A.

29 Haziran 2026 14:07
Tuğba Beyazgül
Ocean kullandığıma bende çok pişmanım . Kan değerimiz yerlere düştü. Parasını da haketmeyen bür ürün. Ferrum kullanıyoruz şimdi 14 aylk
Ben de doktoruma çok sordum ocean önerince çekindim başkasına geçmeye. Doktor tavsiye etmeyince yanlış yapmış olmak istemedim. Doktor değiştirdim. O decatabs veya bestiron önerdi ama etkinlik farkı olur demir deposu boşalmış dedi. Sizin kullandığınızın içeriği temiz mi etkinlik anlamında memnun kaldımız mı
T

Tuğba B. ..

29 Haziran 2026 14:34
Elif Adalı
Ben de doktoruma çok sordum ocean önerince çekindim başkasına geçmeye. Doktor tavsiye etmeyince yanlış yapmış olmak istemedim. Doktor değiştirdim. O decatabs veya bestiron önerdi ama etkinlik farkı olur demir deposu boşalmış dedi. Sizin kullandığınızın içeriği temiz mi etkinlik anlamında memnun kaldımız mı
Bu ilacı devlet dr ve asm de ki dr da önerdi. 1 şişe bitirdik 2 tane daha verdiler onlarda bitince tekrar twst yapılacak bakalım işe yarıcak mı
H

Halime G. İ. ..

29 Haziran 2026 15:00
Ben kızıma bestiron kullandım ama 9 aylık tahlillerinde değeri 3 çıktı şok olmuştum. Ayrıca kızım erken doğmuştu biz 2,5 aylıkken demire başlasık. Aynı sizin gibi oceanla başlayıp temiz içerikli diye bestirona geçtik ve mümkün oldukça düzenli de kullandık ama hayal kırıklığı oldu. Neden nasıl oldu gerçekten bilmiyorum. Ferrozin G şurubu verdi doktor, 3 şişe kullandık değeri şu anda 15 olmuş. Sonuçları daha doktora gösteremedik bakalım ne diyecek.
M

Merve

14 Temmuz 2026 16:28
Halime Güven İçten
Ben kızıma bestiron kullandım ama 9 aylık tahlillerinde değeri 3 çıktı şok olmuştum. Ayrıca kızım erken doğmuştu biz 2,5 aylıkken demire başlasık. Aynı sizin gibi oceanla başlayıp temiz içerikli diye bestirona geçtik ve mümkün oldukça düzenli de kullandık ama hayal kırıklığı oldu. Neden nasıl oldu gerçekten bilmiyorum. Ferrozin G şurubu verdi doktor, 3 şişe kullandık değeri şu anda 15 olmuş. Sonuçları daha doktora gösteremedik bakalım ne diyecek.
sut ve sut urunleri emilimi azaltiyor. emzirmeyle damla arasina saat koymus muydunjz? o yuzden de ise yaramamis olablr
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir