Demir Takviyesi

132 görüntüleme
Çağla Y.

Çağla Y.

6 Nisan 2026 23:26
Selam herkese kızım 10 aylık 4. Aydan beri düzenli ocean markasını kullanıyoruz ek gida donemi de sorunsuz geçti iştahlı bir bebek ne kadar dikkat ettiysem demir depoları boş dedi doktorumuz dozl arttırdı 9. 350kg 20 damla 10 sabah 10 aksam olacak şekilde 2 ay böyle devam ettik . Fakat hala bir değişiklik yok bende tavsiye üzerine bestiron damlaya geçtim bugün kullanıp memnun kalan yada sorun yaşayan oldu mu ? İçerik hemen hemen aynıymış bu arada sadece fark olarak C vitamini var sonradan farkettim
Ö

Özge T.

6 Nisan 2026 23:28
Merhaba ben de bir şişe ocean kullanıp Bestirona geçtim, dediğiniz gibi bize de on damla on damla demişti doktor ocean için -demirimiz eksik çıkınca. Bestirona geçme sebebim koruyucu madde içermiyor. İkinci şişeye geçeceğiz bir aksilik yaşatmadı ama tahlil de daha olmadık bir ay sonra yapılacak
Çağla Y.

Çağla Y.

6 Nisan 2026 23:31

Özge Topçu

Merhaba ben de bir şişe ocean kullanıp Bestirona geçtim, dediğiniz gibi bize de on damla on damla demişti doktor ocean için -demirimiz eksik çıkınca. Bestirona geçme sebebim koruyucu madde içermiyor. İkinci şişeye geçeceğiz bir aksilik yaşatmadı ama tahlil de daha olmadık bir ay sonra yapılacak

Kaç damla veriyorsunuz acaba eczacı bana kilo başı 1 damla dedi doktora soramadım henüz
Afranur K.

Afranur K.

6 Nisan 2026 23:31
Tahlil olmadık henüz 6. Ayımızdayız ama kabızlık, pişik, mide rahatsızlığı gibi durumları yaşamadık. Normal hayatımız devam etti. Bebeğim hiç sıkıntı yaşamadı.
Ö

Özge T.

6 Nisan 2026 23:34

Çağla Yormaz

Kaç damla veriyorsunuz acaba eczacı bana kilo başı 1 damla dedi doktora soramadım henüz

Oğlum 9.5 kg, 20 damla kadar veriyorum yani damlalığa ful çekiyorum tamamını ağzına direkt sıkıyorum
S

Sema

7 Nisan 2026 00:01
Bestironda kilo başına x2 şeklinde olucak
E

Esra G.

7 Nisan 2026 00:09
Ben kızıma [4.aydan](4.aydan) beri Bestiron kullanıyorum ama [10.ayda](10.ayda) tahlil yapıldı ve demir malesef en alt seviyede kilo x2 olarak kullanıyorum bende bu duruma epey şaşırdım malesef acaba başka bir damla mı alsam diyordum
Ö

Özlem Y.

7 Nisan 2026 00:14
Ocean bende kullandım demir eksikliği çıktı [9.ay](9.ay) tahlilinde dediğiniz gibi. Doz arttırdık kg başına 1 damla kullanıyordum bende 1.5 damla olarak ver dedi ne zaman sonuç alırız bilmiyorum. 🧐
Ç

Çağla ..

7 Nisan 2026 00:16
Bizde bestiron kullanıyoruz kilo başı 2 damla
Çağla Y.

Çağla Y.

7 Nisan 2026 17:22

Özlem Yıldız

Ocean bende kullandım demir eksikliği çıktı [9.ay](9.ay) tahlilinde dediğiniz gibi. Doz arttırdık kg başına 1 damla kullanıyordum bende 1.5 damla olarak ver dedi ne zaman sonuç alırız bilmiyorum. 🧐

Ocean da genel sorun sanırım bu kime sorsam hep aynı
Çağla Y.

Çağla Y.

7 Nisan 2026 17:24

Esra Güngör

Ben kızıma [4.aydan](4.aydan) beri Bestiron kullanıyorum ama [10.ayda](10.ayda) tahlil yapıldı ve demir malesef en alt seviyede kilo x2 olarak kullanıyorum bende bu duruma epey şaşırdım malesef acaba başka bir damla mı alsam diyordum

Nevit öneriliyor bir de eczanede olmadığı için ben bestiron aldım ikisi arasında kalmıştım fikir olur size de

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir