Demir Takviyesi
64 görüntüleme
K
K.A.
30 Mart 2026 20:00
Dört aylık bebeğim için demir takviyesi vereceğiz. Hangi Marka tavsiye ediyorsunuz içinde C vitamini barındırmalı mı? Ben Ocean marka D vitamini kullanıyorum sprey olduğu için çok kolay oluyor ama C vitamininin de aynı markadan devam etmeli miyim lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız
M
Melike M.
30 Mart 2026 20:12
c vitaminli olması gerek diye bi kaide yok diye biliyorum.Bu kişinin kendi tercihidir.Biz 8-9 ay boyunca bestirın kullandık çok memnunduk.Şuan büyüdüğü için bıraktırdı doktorumuz

Afranur K.
30 Mart 2026 20:23
c vit. emilimi arttırıyor ama ilk öne vereceğim şey c vit. Olmazdı benim, daha temiz içerik, uzun süreki kullanımı yapılmış ve araştırmaları yapılmış, demir değerini yükseltme hızı açısından değerlendirmek daha makul olurdu.
Ben eczacım ile görüşmüştüm doktordan sonra o sideferi içerik olarak beğendiğini ardından da bestironu önerdiğini söylemişti. ( bestironda c vit. Var bu arada)
Ben sideferi denedim maalesef kızımın midesine dokundu, daha sonra bestirona geçtik.
Ben eczacım ile görüşmüştüm doktordan sonra o sideferi içerik olarak beğendiğini ardından da bestironu önerdiğini söylemişti. ( bestironda c vit. Var bu arada)
Ben sideferi denedim maalesef kızımın midesine dokundu, daha sonra bestirona geçtik.