Demir Takviyesi

64 görüntüleme
K

K.A.

30 Mart 2026 20:00
Dört aylık bebeğim için demir takviyesi vereceğiz. Hangi Marka tavsiye ediyorsunuz içinde C vitamini barındırmalı mı? Ben Ocean marka D vitamini kullanıyorum sprey olduğu için çok kolay oluyor ama C vitamininin de aynı markadan devam etmeli miyim lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız
M

Melike M.

30 Mart 2026 20:12
c vitaminli olması gerek diye bi kaide yok diye biliyorum.Bu kişinin kendi tercihidir.Biz 8-9 ay boyunca bestirın kullandık çok memnunduk.Şuan büyüdüğü için bıraktırdı doktorumuz
Afranur K.

Afranur K.

30 Mart 2026 20:23
c vit. emilimi arttırıyor ama ilk öne vereceğim şey c vit. Olmazdı benim, daha temiz içerik, uzun süreki kullanımı yapılmış ve araştırmaları yapılmış, demir değerini yükseltme hızı açısından değerlendirmek daha makul olurdu.

Ben eczacım ile görüşmüştüm doktordan sonra o sideferi içerik olarak beğendiğini ardından da bestironu önerdiğini söylemişti. ( bestironda c vit. Var bu arada)

Ben sideferi denedim maalesef kızımın midesine dokundu, daha sonra bestirona geçtik.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir