Demir Şurubu Yan Etki

61 görüntüleme
S

Selma Y.

24 Haziran 2025 20:47
Bebeğimin 7 aylık Kontrolünde kilosunun sınırda olduğunu söyledi doktor mama içiyor sadece ve onu da 10 ml 20 ml içiyordu günlük 300-400 ml içiyordu hastaydı ondan olabilir fakat 4. Ayından beri iştahı hep böyle dalgalı ek gıdaya doktor önerisi ile 5,5 ayda başladık ama istemiyor yemiyor hiç birşey bunun üzerine kan almadı ama ferrozinc şurup verdi şurup iştahını açar dedi fakat ben şurubu verdim vereli oğlum günde 3-4 kez yoğun kaka yapıyor hastaneye gitme ihtimalim şuan yok çok uzak eczaneye sorduk yan etki yapmış verme dediler ne yapmam lazım hocam sağlık ocağının verdiğine devam mı etmeliyim yoksa yeni bir demir ilacı mı almalıyım ne alabilirim iştahı için ne yapabilirim doktor sınırda kilosu kilo aldırmaya çalış ek gıda da kalorili şeyler ver dedi ama ağzını dahi açmıyor
F

Fatma S. ..

24 Haziran 2025 21:06
Sağlık ocağının verdiği değilde içinde c vit. Olanı alın eğer bunu bırakacaksanız. Sabah aç karna verin. Neredeyse hala tadım aşamasında olduğunuz için de ek gıdadan fazla birşey beklemeyin kilo anlamında. Ayrıca hocanın yardımcı olması için hem doğum kilosunu hemde şuan ki kilosunu da yazın. Zaten bildiğim kadarıyla kilo anlamında ciddi sorun varsa raporlu mama veriyorlar.
S

Selma Y.

28 Haziran 2025 12:57
Hala tadım olarak devam ediyorum zaten üzerine birde hastalandı iştahı tamamen kayboldu 4. Aydan beri iştahsız artık bunun bir sebebi olmalı diye düşünüyorum doktora gidiyorum tahlil de yapmıyor 9. Ayda tahlil yapılıyor sanırım o zaman öğreneceğim bir sorun olup olmadığını

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir