Demir Şurubu İçmiyor

60 görüntüleme
Ceren

Ceren

5 Nisan 2026 20:25
[9.ay](9.ay) kan testlerinde doktor demiri düşük bulduğu için newvit şurubu önerdi daha önce sidefer damla kullanıyorduk kızım onu içiyordu ama bu şurubu içiremiyorum çok zorlanıyorum bi yöntemi var mı?
Aslı

Aslı

5 Nisan 2026 20:47
Biberon alıyorsa bineronun ucuna damlatıp vermeyi denediniz mi ben öyle yapıyorum
K

Kadriye A.

5 Nisan 2026 21:06
Başka bı damla deneyin men. Ccouk doktoru yazmiş ti. Sigorta karşilamiyo ama. Ben size fotrafini atayım bı çocuk doktoruna yada ayle hekimine sorup alırsınız eyer alın derse doktor
K

Kadriye A.

5 Nisan 2026 21:11
Resim ekliyemiyorum adını yazayım kormiz kutuda ayrıca portakala destekledigi için demir kokusu da yok. ( BESTİRON DAMLA )
Ceren

Ceren

5 Nisan 2026 21:30

Aslı

Biberon alıyorsa bineronun ucuna damlatıp vermeyi denediniz mi ben öyle yapıyorum

biberon almıyor maalesef ya
Aslı

Aslı

5 Nisan 2026 21:31

Ceren

Hmmm bu kötü 😔 şırınga ile deneyebilirsiniz belki
Ceren

Ceren

5 Nisan 2026 21:32

Kadriye Arslan

Resim ekliyemiyorum adını yazayım kormiz kutuda ayrıca portakala destekledigi için demir kokusu da yok. ( BESTİRON DAMLA )

şurup mu damla mı damla vermiyor ml olarak düşük kalıyor 1 ml damla veriyordum şimdi 5 ml e çıkardı o yüzden şurup verdi zorla ağzına tıkıştırıyorum iki gündür ama böyle veremem her gün eziyet gibi
Ceren

Ceren

5 Nisan 2026 21:34

Aslı

Hmmm bu kötü 😔 şırınga ile deneyebilirsiniz belki

🥲 şırınga benzeri ilaç verilen bi aparat var ya belki o da şırıngadır adı bilmiyorum onunla verebiliyorum anca kaşıkla vermeye çalıştım kaşığa vuruyor
K

Kadriye A.

5 Nisan 2026 21:50

Ceren

şurup mu damla mı damla vermiyor ml olarak düşük kalıyor 1 ml damla veriyordum şimdi 5 ml e çıkardı o yüzden şurup verdi zorla ağzına tıkıştırıyorum iki gündür ama böyle veremem her gün eziyet gibi

Siz bence güzel aşaştirma hastanesinden radevu alın götürün. Damla benim değil ve. İy de bı damla. Siz alın radevu gidin söyleyin. Benim değil damlayida soyleyin.
K

Kadriye A.

5 Nisan 2026 21:51

Ceren

Biberon hangi biberon kulandizin tutmadı ki

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir