Demir Kullanımı

187 görüntüleme
Y

Yağmur G.

19 Nisan 2026 10:07
Bebeğim 4 aylık,demir kullanımına başladık. Eczacı sabah aç karnına 6 damla verin, birkaç saat sonrada emzirin dedi. Sabah verdim ama en fazla yarım saat dayanabildik ağlama krizine girdi ne yapmalıyım ?
H

Huriye Ç.

19 Nisan 2026 10:17
Merhaba biz de yeni başladık demir takviyesine. 1 hafta kadar oldu. Doktor aç ya da tok karnına verin gibi bir öneride bulunmadı. Sizin eczacınız o şekilde söylemiş uygulamaya çalışın ama çok da sıkmayın kendinizi. Henüz çok küçükler ne zaman ne sebeple emmek isteyecekleri belli olmuyor.
B

Bahar P.

19 Nisan 2026 10:18
Merhabalar bende hemşireyim yağmur hanım arkasına en az yarım saat olduktan sonra bir şey olmaz. Hiç durmazsa hemen emziredebilirsiniz yeter ki bir şekilde alsın vitamini o kadar saat odaklı olmayın sağlıklı olun inşallah ☺️
Y

Yağmur G.

19 Nisan 2026 10:22
Teşekkür ederim yorumlarınız için. İçim rahatladı şuan. 
Ş

Şerife ..

19 Nisan 2026 11:36
Hangi marka demir takviyesi kullanıyorsunuz ? Devletin karşıladığını almak istemiyorum
Y

Yağmur G.

19 Nisan 2026 12:51
Şerife
Hangi marka demir takviyesi kullanıyorsunuz ? Devletin karşıladığını almak istemiyorum
Doktor bize SideFER'i yazdı. Onu kullanıyoruz.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir