Demir İlacı ve Gaz Sancısı

84 görüntüleme
B

Beyza A. Y.

27 Aralık 2025 20:07
Bebeğim 5 aylık normalde her gün kakasını güzel yapardı hatta günde 2-3 kez bile oluyordu. Demir ilacına başlayalı tam 1 ay oldu bu süre zarfında günde yaptığı kaka sayısı azaldo sonra gün aşırı yapmaya başladı.bugün ise inanolmaz bir gaz sancısı yaşıyor karnına dokundurtmıyor ayaklarını sıkıyor. Ocean mikrofer kullanıyorduk. 8 kg bebeğim dr. Önerisi be eczacısnın demesiyle 7 damla kullandım.başka marka önerisi olan var mi veya napmalıyım
M

Meltem I.

27 Aralık 2025 20:22
ocean kesinlikle gaz yapıyor ben direk değiştirdim doktor önerisiyle pedia-D kullanıyorum şu an
E

Esma H.

27 Aralık 2025 20:22
Damlaya ne zaman başladınız bilmiyorum ama bahsettiniz şey ilaçtan gibi degıl . Emziriyorsanız yedikleriniizi gözden geçirin .üşütmüş olabilir karnı gaz toplamış olabilir
L

Leyla E. A.

27 Aralık 2025 21:02
Bizde ocean kullandığım gün bebeğim gazdan kıvranıyor öğleden sonraları ara verdim tekrar başladık aynı şeyi yaşadık tekrar tekrar ilacı kestim Dr gidince başka marka isteyeceğim bende
B

Beyza A. Y.

27 Aralık 2025 21:08
Tam bir ay oldu. Yediğime içtiğime dikkat ederim ge genelede ama bilemeiyorum bir kaç gün ilacıvermicem anlarım sanırım
Emel C.

Emel C.

27 Aralık 2025 21:19
Demir ilacı kidsfer çok iyi 2 kutu kullandım ne gaz ne kabizlik yapmadı şuan sidefer kullanıyorum eşim yanlış almış bu da güzel ama sürekli dolapta tutmak zorunda olduğunu için zor geldi belki denemek istersiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir