Demir İlacı ve Gaz Sancısı
84 görüntüleme
B
Beyza A. Y.
27 Aralık 2025 20:07
Bebeğim 5 aylık normalde her gün kakasını güzel yapardı hatta günde 2-3 kez bile oluyordu. Demir ilacına başlayalı tam 1 ay oldu bu süre zarfında günde yaptığı kaka sayısı azaldo sonra gün aşırı yapmaya başladı.bugün ise inanolmaz bir gaz sancısı yaşıyor karnına dokundurtmıyor ayaklarını sıkıyor. Ocean mikrofer kullanıyorduk. 8 kg bebeğim dr. Önerisi be eczacısnın demesiyle 7 damla kullandım.başka marka önerisi olan var mi veya napmalıyım
M
Meltem I.
27 Aralık 2025 20:22
ocean kesinlikle gaz yapıyor ben direk değiştirdim doktor önerisiyle pedia-D kullanıyorum şu an
E
Esma H.
27 Aralık 2025 20:22
Damlaya ne zaman başladınız bilmiyorum ama bahsettiniz şey ilaçtan gibi degıl . Emziriyorsanız yedikleriniizi gözden geçirin .üşütmüş olabilir karnı gaz toplamış olabilir
L
Leyla E. A.
27 Aralık 2025 21:02
Bizde ocean kullandığım gün bebeğim gazdan kıvranıyor öğleden sonraları ara verdim tekrar başladık aynı şeyi yaşadık tekrar tekrar ilacı kestim Dr gidince başka marka isteyeceğim bende
B
Beyza A. Y.
27 Aralık 2025 21:08
Tam bir ay oldu. Yediğime içtiğime dikkat ederim ge genelede ama bilemeiyorum bir kaç gün ilacıvermicem anlarım sanırım

Emel C.
27 Aralık 2025 21:19
Demir ilacı kidsfer çok iyi 2 kutu kullandım ne gaz ne kabizlik yapmadı şuan sidefer kullanıyorum eşim yanlış almış bu da güzel ama sürekli dolapta tutmak zorunda olduğunu için zor geldi belki denemek istersiniz