Demir İlacı Önerisi

188 görüntüleme
Elif A.

Elif A.

4 Haziran 2026 08:45
Ocean kullanıyoruz ama yükselmedi değerleri hep düşük 1 yaşına girdi sizler neler kullanıyorsunuz acaba daha iyi bir marka varsa önerebilirmisiniz
T

Tuğba B. ..

4 Haziran 2026 08:51
Ocean bizdede işe yaramadı ferrum verdi dr. Bir ay sonra tekrar baktıracağım değerine
Elif A.

Elif A.

4 Haziran 2026 08:52
Devletin verdiğinin tadı çok kötü içiremiyorum
E

Eliff

4 Haziran 2026 09:03
Newvit kullanabilirsiniz emilimi çok yüksek
N

Nazlıcan

Premium Üye
4 Haziran 2026 09:31
Doktorumuz ocean, sidefer ve kidsfer önermişti. Eczacımız sidefer önerdi onu aldım henüz 4,5 aylık kullanmaya başlamadım ama aç tok farketmeden verebilirsiniz özel yapısından dolayı emilimi çok iyi dedi
A

Aslıhan G.

4 Haziran 2026 09:42
Sidefer öneririm . 4 aylıkken başlamıştık 9. Ayda kan tahlili yapılarak bırakıldı . Hem lekelenme yapmıyor hem içerik temiz hem de değerleri yükseltiyor
D

Dinara R.

Premium Üye
4 Haziran 2026 10:36
Aslıhan Giray
Sidefer öneririm . 4 aylıkken başlamıştık 9. Ayda kan tahlili yapılarak bırakıldı . Hem lekelenme yapmıyor hem içerik temiz hem de değerleri yükseltiyor
Aslıhan hanım Sideferin dozunu nasıl ayarladınız acaba. Kızım 8 kilo ne kadar vereceğimi bilmiyorum
A

Aslıhan G.

4 Haziran 2026 12:47
Dinara Rahmedova
Aslıhan hanım Sideferin dozunu nasıl ayarladınız acaba. Kızım 8 kilo ne kadar vereceğimi bilmiyorum
biz 4. Ayda kullanmaya başladık günlük 10 damla sabahları aç karnına , demiri verdikten minimum 45 dk sonra ilk beslemeyi yapıyordum . Enilimini güçlendirmem için ek gıda sonrasında biraz portakal suyu veya limon suyu veriyordum arkasına . Yine doz ayarlamasını doktorunuzla yapın derim :)
S

Selay

Premium Üye
4 Haziran 2026 13:58
Bestiron kullanıyorum kızım kan değerleri gayet iyi ve içeriğide temiz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir