Demir İlacı Önerisi
232 görüntüleme
B
Blray
17 Ocak 2026 16:03
Şuan İngilteredeyim.Burada bebeklere demir ilacı verilmiyor,kafamızagörekan tahlili de yaptiramiyoruz.Bebeğim de anemiolur diye korkuyoru.Kabız yapmayan önereceğiniz iyi bir demir ilaci var mı?
E
Esra A.
17 Ocak 2026 16:22
İngiltere de bulma şansın var mı bilmiyorum ama ben Bestiron kullanıyorum ve hiç kabızlık yaşamadık bebeğim de içiyor direkt sevmemezlik yapmadı c vitaminli zaten portakal gibi kokuyor.
B
Blray
17 Ocak 2026 16:24
Teşekkür ediyorum Esra Hanım peki nasil kullanıyorsunuz? Tok karnına direk damlamayolu ile mi?
R
Rabia Ş. ..
17 Ocak 2026 18:05
Birebir aynı marka bulmakta zorlanabilirsiniz. İçerisindeki demirin lipozom teknolojisiyle çevrilmiş olmasına dikkat edin.farklı firmalar farklı isimlerde patent alabiliyor. Amaaz çok ambalaj okuyarak bulabilirsiniz.bu teknoloji ile üretilen damlalar kabızlık yapmıyor bağırsaktan kolay emiliyor.

Afranur K.
17 Ocak 2026 18:05
Demir ilaçları kiloya göre dozlanıyor diye biliyorum keşke doktor desteği alabilseniz bu konuda. Online vs. Türkiye’deki bi hekimden destek almayı düşünseniz. Biz mesela 4. Ayımıza gireceğiz, kilomuz 5.800 doktorumuz wellcare in kidsfer milroenkapsüle demirimi başlattıyor ve 0.5 ml kullanacak başlangıçta. Daha sonra takiple bu oran değişecek dedi mesela bize

Afranur K.
17 Ocak 2026 18:10
https://www.instagram.com/stories/drsevimaksoy/3812129183166669343?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MTl0dDEzaW1tZHU2cg== tesadüf tam bu denk geldi sizin sorunuzdan sonra yardımcı olur umarım
E
Esra A.
19 Ocak 2026 15:40
Teşekkür ediyorum Esra Hanım peki nasil kullanıyorsunuz? Tok karnına direk damlamayolu ile mi?
B
Blray
19 Ocak 2026 16:01
Teşekkür ediyorum Afranur Hanım.
D
Derya
24 Ocak 2026 12:45
Birebir aynı marka bulmakta zorlanabilirsiniz. İçerisindeki demirin lipozom teknolojisiyle çevrilmiş olmasına dikkat edin.farklı firmalar farklı isimlerde patent alabiliyor. Amaaz çok ambalaj okuyarak bulabilirsiniz.bu teknoloji ile üretilen damlalar kabızlık yapmıyor bağırsaktan kolay emiliyor.
R
Rabia Ş. ..
24 Ocak 2026 13:30
Aklımda olan markalar ocean microfer, sidefer, bestiron. Markaları incelediğinizde hepsinin emilimi iyileştirmek için patentli teknolojilerle üretildiğini görebilirsiniz.
Yükleniyor...