Demir İlacı Kabızlık Sorunu - Sidefer &wellcare Kidsfer
300 görüntüleme
Ö
Özge S.
19 Temmuz 2026 00:31
Herkese selam,
Bebeğim 10 aylık uzun süredir sidefer damla kullanıyoruz. Sadece anne sütü alırken bi tık iyidi fakat Ek gıdayla birlikte sidefer aşırı kabız yaptı. Sürekli sebzeli probiyotikli zeytinyağlı şeyler vermeye çalışıyorum fakat banamısın demiyor sürekli ıkınıp kıpkırmızı oluyor ☹️
Doktor wellcare kidsfer deneyelim dedi fakat bilemedim kullanan varmı nasıl kaç damla kullanılıyor kan değerlerini yükseltiyor mu deneyimleyen yardımcı olabilir mi
Bebeğim 10 aylık uzun süredir sidefer damla kullanıyoruz. Sadece anne sütü alırken bi tık iyidi fakat Ek gıdayla birlikte sidefer aşırı kabız yaptı. Sürekli sebzeli probiyotikli zeytinyağlı şeyler vermeye çalışıyorum fakat banamısın demiyor sürekli ıkınıp kıpkırmızı oluyor ☹️
Doktor wellcare kidsfer deneyelim dedi fakat bilemedim kullanan varmı nasıl kaç damla kullanılıyor kan değerlerini yükseltiyor mu deneyimleyen yardımcı olabilir mi
B
Büşra ..
19 Temmuz 2026 01:42
Bizim doktorumuz ilk kidsfer vermişti bir süre kullandık rengi beyaz ve tadı güzel,bebeğim tadını sevmişti ancak bebegim de kusma yapti. Denemek icin her gun vermedim,verdiğim gunler damladan kisa bir sure sonra bebegim birkac defa kustu. O yuzden farklı bir markaya gectik.
Ö
Özge S.
19 Temmuz 2026 05:53
Biz sideferde kilosu x2 seklinde kullaniyoruz siz kidsferi Kac damla kullaniyordunuz acaba kullanim sekli nasildi
K
Kübra
19 Temmuz 2026 07:41
Biz kullanmaya yeni başladık ancak benim de yan etki kabızlık korkum vs çok olduğunu söylemiştim kidsfer verdi 0,5 ml ile başladık ilk 3 gün vücudu alışsın biraz diye sonra 1 ml ile devam edeceğiz dedi. Ek gıdada tadım aşamasındayız, meyve denetirken demiri veriyorum kusma gibi bir durum yaşamadık
K
K.A.
19 Temmuz 2026 09:35
Ocean microfer kabızlık dostu demir damlası. Benim bebeğime yaradı
Ö
Özge S.
19 Temmuz 2026 13:28
Cook tesekkur ederim cevaplariniz icin 🙏🏻 Bebisleriniz kac kilo peki kac kiloya kac ml yada damla kullaniyorsunuz
Yükleniyor...