Demir İlacı Hangisi Kızlar?

131 görüntüleme
A

Aslı

18 Temmuz 2025 08:55
Fermix çok öğürüyor ve kusuyor? Ne yapmalıyım. Ne önerirsiniz kızlar.
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

18 Temmuz 2025 08:57
Büyük oğlumda newvit kullanmıştım şuan yine newvit kullanıyoruz. Hiç öğürme kusma yaşamadık. Koku ve tat olarak yoğun ama 6 damla yeterli olduğu için küçük miktar olunca rahat içiyorlar.
A

Aslı

18 Temmuz 2025 08:58
Ocean 20 damla nasıl? Tedirgin oluyorum
M

Meltem Y.

18 Temmuz 2025 09:10
Ocean kullanıyor oğlum ama kabız yapıyor. Ben 15 damla veriyorum
M

Meltem Y.

18 Temmuz 2025 09:11
Süt esanslı gibi tadı, oğlum severek içiyor. Beyaz renk
S

Sena K. E.

18 Temmuz 2025 09:29
Bestiron kullanıyorum içerik olarak doğal olduğu için. çok severek içmiyor ama öğürmede yaşamadık portakal aromalı
A

Aslı

18 Temmuz 2025 11:26
Teşekkür ederim kızlar ❤️
İ

İlayda N. ..

18 Temmuz 2025 11:27
Cansu hanım benim bebeğim 3 aylık olucak ama halen silikon meme ucuyla emiyor kendi gögsumu kabul etmiyor
İ

İlayda N. ..

18 Temmuz 2025 11:27
Ocean kullanıyorum ben aslı hanım uyku düzenini bozmuyor
A

Aslı

18 Temmuz 2025 11:43
İlayda chatgptye silikon uç sıkıntını paylaşabilirsin, çok güzel geçiş planı oluşturuyor, program çıkarıyor
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

18 Temmuz 2025 13:03
İlayda Hanım kısaca anlatmaya çalışayım ama bu süreç biraz zaman istiyor.. Silikon ucu bırakmak için bebeğin uykulu ve sakin olduğu anları seç. Açlıktan ağlamadığı zamanlarda denemek daha kolay olur. Emzirmeden hemen önce memeye hafif masaj yaparak sütü akıt, böylece bebeğin emmeye başladığında beklemesine gerek kalmaz.

Ten tene temasla memeye alışmasını destekleyebilirsin hemde bebeğini sakinleştirir rahatlatır . İlk birkaç saniye silikonla başlatıp sonra usulca çıkartmayı deneyebilirsin, bazı bebekler fark etmeden devam eder. Farklı emzirme pozisyonları da işe yarayabilir yan yatarak vs

Ağladığında zorlamadan geri silikonla emzir, ama her gün tekrar dene. Süreç sabır ve zaman istiyor bebeğide kendinide strese sokmadan nazikçe ama kararlı denemelerle çoğu bebek memeye döner. Umarım başarabilirsiniz 🌸
K

Kübra Y. ..

19 Temmuz 2025 01:20
Merhaba ocean bebeklerde kg başına kaç damla kullanilliyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir