Demir İlacı Etkileri? 3 Soru
50 görüntüleme
İ
İlkin D.
14 Ocak 2026 17:03
Merhabalar 3 sorum olucak;
1. Kızım pazar günü kakasını yaptı ve sonra demir hapına başladık o gün.Ve pazardan sonra ilk defa bugün 2 defa yaptı. Sma olaylarından sonra mamayı değiştirmek zorunda kaldık. Şu an anlayamıyorum mamadan mı? Yoksa demirden mi? Ayırt edici bir durum var mı gözlemlediğiniz???
Not:Kızım kakasını bir gün yapar bir gün yapmazdı rutinde.
2.Sağlık ocağının verdiği demir damlasını kullanmak istemedim doktorumuzda 3 özel damla önerdi; ocean -sidefer-bestiron.
Bestiron aldım kullanıyoruz ama bu da mı mama gibi her bebekte ayrı tepki veriyor sizce???
3.Bugün kakasının rengi resmen askeri yeşildi demir damlası bunu yapar mı???
1. Kızım pazar günü kakasını yaptı ve sonra demir hapına başladık o gün.Ve pazardan sonra ilk defa bugün 2 defa yaptı. Sma olaylarından sonra mamayı değiştirmek zorunda kaldık. Şu an anlayamıyorum mamadan mı? Yoksa demirden mi? Ayırt edici bir durum var mı gözlemlediğiniz???
Not:Kızım kakasını bir gün yapar bir gün yapmazdı rutinde.
2.Sağlık ocağının verdiği demir damlasını kullanmak istemedim doktorumuzda 3 özel damla önerdi; ocean -sidefer-bestiron.
Bestiron aldım kullanıyoruz ama bu da mı mama gibi her bebekte ayrı tepki veriyor sizce???
3.Bugün kakasının rengi resmen askeri yeşildi demir damlası bunu yapar mı???
G
Gökçin N.
14 Ocak 2026 17:14
Besitron kullanıyoruz 3 aydır. İlk hafta kızım kabız oldu,2 gün ara verdim. Tekrar başladım,bu sefer dediğiniz gibi yeşil renkli oldu. 1-2 defa olduktan sonra geçti. Sonrasında hiçbir sorun yaşamadım. Bağırsakları daha tam olgunlaşmadığı için değişik tepkiler olabiliyor demire. Hepsi geçici ama yaşayarak öğrendim. Hatta ilk zamanlar hiç sevmiyordu,hemen tükürüyordu, şimdi kaşıkla rahat içiriyorum.