Demir İlacı Acil

154 görüntüleme
Ş

Şeyda A.

31 Aralık 2025 07:06
Bugün sağlık ocağı vegaferon ilacını verdi kullanan var mı yan etkisi oldu mu
D

Damla B.

31 Aralık 2025 07:31
Biz kullandık kakası çok kötü kokulu oldu. Eczane tavsiyesiyle ferruma geçtik onda da aynısı oldu. Bağırsak irritasyonu yapıyormuş sanırım öyle bir şey söyledi doktorumuz 🤷‍♀️ oceana geçtik her şey düzeldi koku renk vs normale döndü
M

Mukaddes S. ..

31 Aralık 2025 07:35
Ben de ocean microfer kullanıyorum 👍
A

Ayşe Ş. ..

31 Aralık 2025 07:54
Sağlık ocağı d vitaminide demiride temiz içerikli iyi ürünler değil. imkanınız varsa doktorunuza yazın başka bir demir alın. Alamıyor iseniz hiç kullanmaktan iyidir kullanın.
Ş

Şeyda A.

31 Aralık 2025 08:02
Doktora muayene için gidemedim verilen d vitamini kullanmadım kendim farklı marka aldım demir için de söylediğiniz markalara bakıcam
A

Ayşe Ş. ..

31 Aralık 2025 08:07
Şuan Sidefer kullanıyorum. Biraz kakasında koyu bir renk oluştu. Doktorumuza yazdım. Velavit iron başlayacağız.
G

Gökçin N.

31 Aralık 2025 08:28
Bestiron kullanıyoruz,çok memnunum. Kabızlık,koku,renk değişimi hiçbiri yok.
Ş

Şeyda A.

31 Aralık 2025 08:32
Bir sürü farklı marka var açıkçası kafam karıştı
H

Hatice K.

31 Aralık 2025 08:34
Vegaferon ilk başta bende kullandım ama kakasında kırmızılık yaptı. Bide sağlık ocağının verdiklerinin içeriğinini temiz olmadığını duymuştum kendi çocuk doktorumuzla görüştüm oda ocean önerdi D vitamini olarakta ocean kullanıyoruz
B

Burcu ..

31 Aralık 2025 08:48
Bende Sidefer kullanıyorum demek ondan mı az kabız gibi oluyor renkte değişiklik fark ettim
A

Ayşe Ş. ..

31 Aralık 2025 10:15
Burcu Hanim çok memnun olanda var ama bize iyi gelmedi. Kullanmaya başladık kaka rengi koyu yaklaşık 1 ay kullandım yine koyu doktora yazdım. Demir kullandigimiz sürece böylemi olacak diye. Değiştirdik.
F

Figen ..

31 Aralık 2025 10:20
ocean kullanıyorum sağlık ocağının verdiği çöp maalesef

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir