Demir İlacı

190 görüntüleme
T

Tuğçe ..

13 Temmuz 2026 14:20
Dört aylık kızım için demir takviyesi vegaferon kullanmak istemiyorum içeriği temiz değilmiş kabız da yapıyormuş.. ocean ve sidefer arasında kaldım
N

Nazlıcan

Premium Üye
13 Temmuz 2026 15:32
Benim doktorum da ocean, sidefer bi de kidsfer önermişti, eczacımıza da sorduğumda onun da önerisiyle Sidefer kullanıyorum memnunum gazlı bir bebeğim var gaz ve kabızlık sorunu yaşamadık tadı da güzel cicibebe gibi :) Hem de eczacımızın dediğine göre özel bir kapsüllenme sisteminden dolayı aç veya tok verebiliyormuşuz yani verdikten sonra emzirsen de onun emilimi etkilenmez demişti o yüzden daha cazip geldi
H

Hacer D.

13 Temmuz 2026 15:33
Ben ocean kullanıyorum çok memnunun hem bebeğimi rahatsız etmiyor hem de tadını çok seviyor deneyebilirsiniz
K

Kader T.

13 Temmuz 2026 16:06
Bugün doktoruna gittim 4. Aya girdi ocean önerdi onu aldık
B

Buket Ö.

13 Temmuz 2026 16:10
Önce bende ocean kullandım ama cok gaz yaptı oğlumda ve ishal yaptı . Bestiron kullanıyorum cok memnunum doktor tavsiyesiyle tabiki
Begüm A.

Begüm A.

13 Temmuz 2026 17:30
Ben de ocean kullanıyorum ama [9.ayda](9.ayda) değerleri düşük geldi kızımın düzenli kullanmama rağmen
F

Figen

13 Temmuz 2026 17:53
Bebekten bebeğe değişiyor biz önce ocean daha sonra sidefer kullandık ikisi de hem gaz hem kabızlık yaptı en son bestiron kullanıyoruz şuan memnunuz herhangi bir şikeyetimşz yok
T

Tuğçe ..

13 Temmuz 2026 20:55
Teşekkürler kızlar bestiron dan çok fazla memnun olan var ama nedense kabız etmeyecek demir ilaçlarından birisi olarak gösterilmiyor. Ocean çok tercih edilmiş sanırım ben de onu deneyeceğim
S

Seray ..

13 Temmuz 2026 20:57
Bestiron kullanıyorum herhangi bir kabızlık sorunu yaşamadım
Z

Zeynep Y.

17 Temmuz 2026 02:26
Sidefer kullanıyoruz aşırı memnunum çok araştırdım ocean bestiron ve sidefer olarak en kolay sindirilen sidefermis direkt bağırsakta conuzuyor ben memnunum öneririm
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir