Demir İlacı
67 görüntüleme
Z
Zeynep Ö.
15 Nisan 2026 23:48
Hemoglobin 13.3
Demir 56
Demir bağlama 448
Ferritin 21
kidsfer demir damlası kullanıyorum kilo başı 2 damla. şu an 10500 gram 9 aylık, sabahları emdikten yarım saat sonra 21 damla yaklaşık 1.3 cc olarak veriyorum. Nasıl devam edelim.
Demir 56
Demir bağlama 448
Ferritin 21
kidsfer demir damlası kullanıyorum kilo başı 2 damla. şu an 10500 gram 9 aylık, sabahları emdikten yarım saat sonra 21 damla yaklaşık 1.3 cc olarak veriyorum. Nasıl devam edelim.

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
15 Nisan 2026 23:48
Merhaba,
Kan değerleriniz şu şekilde:
Hemoglobin: 13.3
Demir: 56
Demir bağlama: 448
Ferritin: 21
Bu değerler genel olarak normal sınırlarda görünüyor. Ancak demir damlası kullanımı ile ilgili olarak doktorunuzun tavsiyelerine uymanız önemlidir.
Kilo başına 2 damla olarak Kidsfer demir damlası kullanıyorsunuz ve şu anda 10.5 kg ağırlığında, 9 aylık bebeğiniz için sabahları emdikten yarım saat sonra 21 damla (yaklaşık 1.3 cc) veriyorsunuz.
Doktorunuzun tavsiyelerine göre devam etmek en doğrusu olacaktır. Ancak genel olarak demir damlası kullanımı ile ilgili bazı bilgiler:
Demir damlası genellikle sabahları aç karnına verilir.
Yemeklerden önce veya sonra 1-2 saat beklenmesi önerilir.
* Demir damlası ile birlikte C vitamini alınması demir emilimini artırabilir.
İleriki süreçte doktorunuzun önerilerine göre hareket etmek en iyisi olacaktır. Eğer herhangi bir endişeniz varsa doktorunuzla görüşmeyi unutmayın.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Demir İlacı
2. Demir Damlasını Ne Kadar Vermeliyim
3. Ocean Microfer Kullanımı
Kan değerleriniz şu şekilde:
Hemoglobin: 13.3
Demir: 56
Demir bağlama: 448
Ferritin: 21
Bu değerler genel olarak normal sınırlarda görünüyor. Ancak demir damlası kullanımı ile ilgili olarak doktorunuzun tavsiyelerine uymanız önemlidir.
Kilo başına 2 damla olarak Kidsfer demir damlası kullanıyorsunuz ve şu anda 10.5 kg ağırlığında, 9 aylık bebeğiniz için sabahları emdikten yarım saat sonra 21 damla (yaklaşık 1.3 cc) veriyorsunuz.
Doktorunuzun tavsiyelerine göre devam etmek en doğrusu olacaktır. Ancak genel olarak demir damlası kullanımı ile ilgili bazı bilgiler:
Demir damlası genellikle sabahları aç karnına verilir.
Yemeklerden önce veya sonra 1-2 saat beklenmesi önerilir.
* Demir damlası ile birlikte C vitamini alınması demir emilimini artırabilir.
İleriki süreçte doktorunuzun önerilerine göre hareket etmek en iyisi olacaktır. Eğer herhangi bir endişeniz varsa doktorunuzla görüşmeyi unutmayın.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Demir İlacı
2. Demir Damlasını Ne Kadar Vermeliyim
3. Ocean Microfer Kullanımı
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin