Demir İlacı
94 görüntüleme
M
Melike B. ..
2 Mart 2026 18:59
Hangi demir ilacını önerirsiniz ve internetten hangi siteden alabilirim
T
Tuğba B. ..
2 Mart 2026 19:47
Ocean kullanıuorum eczanelerden alıyorum. İlaç ve vitamin internete güvenmiyorum ben

Afranur K.
2 Mart 2026 19:56
Bestiron kullanıyorum ben de, açıkçası kendi vitaminlerimi dermoeczanem isimli siteden alıyorum, uygulaması güvenilirliği yüksek geliyor ama kızım için şu ana kadar hep eczaneden aldım ilaçlarını. Sanırım en gpvenilir bile çocuğun söz konusu olunca çok güvenilir olmuyor.
A
Ayşe Ç. ..
2 Mart 2026 20:02
Doktor dayımın tavsiyesiyle bestiron başladım gerçekten en faydalı olan demir ilacı. Ayrıca ben de internete güvenmiyorm sahte veya tarihi geçmiş olabiliyor. İmkan varsa eczaneden almanız daha güvenilir olacaktır.

Emel C.
2 Mart 2026 20:05
Ben kidsfer sidefer kullandım demiri dusuk çıktığı için doktor tavsiyesiyle devletin verdiğine geçtim kabizlik vs olmadı
M
Melike B. ..
2 Mart 2026 20:14
Bestiron kullanıyorum ben de, açıkçası kendi vitaminlerimi dermoeczanem isimli siteden alıyorum, uygulaması güvenilirliği yüksek geliyor ama kızım için şu ana kadar hep eczaneden aldım ilaçlarını. Sanırım en gpvenilir bile çocuğun söz konusu olunca çok güvenilir olmuyor.
M
Melike B. ..
2 Mart 2026 20:14
Doktor dayımın tavsiyesiyle bestiron başladım gerçekten en faydalı olan demir ilacı. Ayrıca ben de internete güvenmiyorm sahte veya tarihi geçmiş olabiliyor. İmkan varsa eczaneden almanız daha güvenilir olacaktır.
M
Melike B. ..
2 Mart 2026 20:15
Ben kidsfer sidefer kullandım demiri dusuk çıktığı için doktor tavsiyesiyle devletin verdiğine geçtim kabizlik vs olmadı
M
Melike B. ..
2 Mart 2026 20:15
Ocean kullanıuorum eczanelerden alıyorum. İlaç ve vitamin internete güvenmiyorum ben

Emel C.
2 Mart 2026 20:17
Devletin verdiği bizde aşırı huzursuzluk kötü kaka kokusu kanda kan vs yapti onu bıraktım
T
Tuğba B. ..
2 Mart 2026 20:18
Kabızlık vs yapti mi peki

Afranur K.
2 Mart 2026 20:20
Herhangi bir kabızlık vs yapti mi peki
G
Gökçin N.
2 Mart 2026 20:22
Bestiron kullanıyoruz 4 aydır. Hiçbir sorun yaşamadık.
M
Melike B. ..
2 Mart 2026 20:31
Sağlık ocağının verdipinde çocupum kabız oldu çok ağladı düzeltene kadar dr hiç bir kan ilacını kullandırtmadı. Ocean iyi geldi bize