Demir İlacı

94 görüntüleme
M

Melike B. ..

2 Mart 2026 18:59
Hangi demir ilacını önerirsiniz ve internetten hangi siteden alabilirim
T

Tuğba B. ..

2 Mart 2026 19:47
Ocean kullanıuorum eczanelerden alıyorum. İlaç ve vitamin internete güvenmiyorum ben
Afranur K.

Afranur K.

2 Mart 2026 19:56
Bestiron kullanıyorum ben de, açıkçası kendi vitaminlerimi dermoeczanem isimli siteden alıyorum, uygulaması güvenilirliği yüksek geliyor ama kızım için şu ana kadar hep eczaneden aldım ilaçlarını. Sanırım en gpvenilir bile çocuğun söz konusu olunca çok güvenilir olmuyor.
A

Ayşe Ç. ..

2 Mart 2026 20:02
Doktor dayımın tavsiyesiyle bestiron başladım gerçekten en faydalı olan demir ilacı. Ayrıca ben de internete güvenmiyorm sahte veya tarihi geçmiş olabiliyor. İmkan varsa eczaneden almanız daha güvenilir olacaktır.
Emel C.

Emel C.

2 Mart 2026 20:05
Ben kidsfer sidefer kullandım demiri dusuk çıktığı için doktor tavsiyesiyle devletin verdiğine geçtim kabizlik vs olmadı
M

Melike B. ..

2 Mart 2026 20:14

Afranur Keskin

Bestiron kullanıyorum ben de, açıkçası kendi vitaminlerimi dermoeczanem isimli siteden alıyorum, uygulaması güvenilirliği yüksek geliyor ama kızım için şu ana kadar hep eczaneden aldım ilaçlarını. Sanırım en gpvenilir bile çocuğun söz konusu olunca çok güvenilir olmuyor.

Herhangi bir kabızlık vs yapti mi peki
M

Melike B. ..

2 Mart 2026 20:14

Ayşe Çakır

Doktor dayımın tavsiyesiyle bestiron başladım gerçekten en faydalı olan demir ilacı. Ayrıca ben de internete güvenmiyorm sahte veya tarihi geçmiş olabiliyor. İmkan varsa eczaneden almanız daha güvenilir olacaktır.

Çok teşekkür ederim
M

Melike B. ..

2 Mart 2026 20:15

Emel Coşar

Ben kidsfer sidefer kullandım demiri dusuk çıktığı için doktor tavsiyesiyle devletin verdiğine geçtim kabizlik vs olmadı

Devletin verdiği bizde aşırı huzursuzluk kötü kaka kokusu kanda kan vs yapti onu bıraktım
M

Melike B. ..

2 Mart 2026 20:15

Tuğba Beyazgül

Ocean kullanıuorum eczanelerden alıyorum. İlaç ve vitamin internete güvenmiyorum ben

Kabızlık vs yapti mi peki
Emel C.

Emel C.

2 Mart 2026 20:17

Melike Bolatcık

Devletin verdiği bizde aşırı huzursuzluk kötü kaka kokusu kanda kan vs yapti onu bıraktım

Anladım çok geçmiş olsun bize bi yan etkisi olmadı ama ilk zamanlarda kötü koku falan olmuştu zamanla geçti içinde olan birseye alerjisini varmış peki kan için ne dedi doktor
T

Tuğba B. ..

2 Mart 2026 20:18

Melike Bolatcık

Kabızlık vs yapti mi peki

Sağlık ocağının verdipinde çocupum kabız oldu çok ağladı düzeltene kadar dr hiç bir kan ilacını kullandırtmadı. Ocean iyi geldi bize
Afranur K.

Afranur K.

2 Mart 2026 20:20

Melike Bolatcık

Herhangi bir kabızlık vs yapti mi peki

Yok bir ay sidefer kullandık 2. Ay da Bestiron, ikisinde de kabızlık vs. Yaşamadık. Sadece sidefer midesine dokundu, kusmaya başladı. Mecburen buraktım eğer sıkıntı olmasaydı sideferden devam etmeyi planlıyordum, içeriğine en çok güvendiğim marka oydu.
G

Gökçin N.

2 Mart 2026 20:22
Bestiron kullanıyoruz 4 aydır. Hiçbir sorun yaşamadık.
M

Melike B. ..

2 Mart 2026 20:31

Tuğba Beyazgül

Sağlık ocağının verdipinde çocupum kabız oldu çok ağladı düzeltene kadar dr hiç bir kan ilacını kullandırtmadı. Ocean iyi geldi bize

Bende bıraktım sağlık ocağının verdiğini

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir