Demir İlacı

56 görüntüleme
Z

Zelal K.

17 Ocak 2026 12:41
Bebeğim 4.5 aylık kan tahlili yaptırmadım 4 aylıktan itibaren demir kullanmak gerekiyormuş. Bestiron damla aldım günde kaç kere ve kaç damla kullanmam gerektiğini bilmiyorum ve ne zamana kadar kullanılıyor demir takviyesi yardımcı olabilir misiniz?
Y

Yasemin Ş. ..

17 Ocak 2026 12:47
Onu bebeğinizin kilosuna göre evermelisiniz aslında eczaneye kilosunu söyleseniz yazardı ama doktorunuz söyler aslında kilo başına kaç damla olması gerektiğini benim bebeğimde 4 aylık mesela şuan 7420 kilosu var kilo başına 2 damla demişti ben o yazdığınız demiri 14 damla kullanıyorum
Hatice C. .

Hatice C. ..

17 Ocak 2026 12:48
1 yaşa kadar kullanılıyor da sağlık ocağınız neden bilgilendirmedi aşıya gittiğinizde günde 1 defa vericeksiniz ama bestiron kullanmadım Ocean mikroferdeki cam çubuğun 0,5 yazan kısmına kadar çekip veriyorum bestironda da varmı o ölçü bilmiyorum
E

Esra A.

17 Ocak 2026 13:23
Ben de bestiron kullanıyorum ve kilo başına 2 damla olarak kullandırtıyor doktorumuz .
B

Büşra T.

17 Ocak 2026 14:10
Kan tahlılı bebek 9 aylıkken veriyorsunuz Bestıron bende kullanıyorum kılo başına ıkı damla

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir