Demir İlacı

223 görüntüleme
A

Aleyna K.

17 Haziran 2025 14:27
Doktor bey saglık ocagından vegaferon verildi içinde paraben oldugu için kullanmak istemedim doktor tavsiyesiyle ocean aldık ancak bundada pancar sekeriyle vişne aroması varmış 5 aylık bebege şeker verilmesi parabenden daha mı iyi birde günde 8 damla akıl verebilir misiniz hocam bize ?
N

Neslihan B.

17 Haziran 2025 14:45
Bestiron damla kullanabilirsiniz içeriğinde sadece demir ve c vit var emilimi kolaylaşsın diye
P

Pınar D.

18 Haziran 2025 20:52
Benim en çok içime bestiron damla sinmişti onu alıp kullandım. Yalnız o da iki çeşit. Büyükler için olanında şeker var diye hatırlıyorum ama bebek için olan içerik piyasadaki diğer ürünlere göre çok daha temizdi.
M

Merve K. ..

19 Haziran 2025 18:15
Kilo başına 1 damla olacak şekilde kullanmamız gerekiyor eğer ki bebeğiniz 8 kilo ise gayet normal dozda kullanıyorsunuz
A

Arzu G.

22 Haziran 2025 21:56
4.aydan 8.aya kadar ocean microfer kullandım demiri çok düşük çıktı tahlillerde .ocean gibi tadı güzel olup demir oranı düşük olan damlaları sabah akşam 20-25damla vermedikçe bir işe yaramiyormus malesef.iki aydır zehir gibi şurubu ağlata aglata iciriyorum yavruma

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir