Demir İlaci
140 görüntüleme
B
Büşra C. Y. ..
11 Haziran 2025 12:36
Oğlum 4. Ayına girdi demir ilacı ne zaman başlanmalı doktorumuz bunun için bir bilgi vermedi

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
14 Haziran 2025 17:31
Dördüncü ayda başlamanızı tavsiye ederim.
B
Buket Ö.
19 Haziran 2025 20:05
Hocam doktorumuz 4 aylık kontrolümüz de demir ilacını kullanmamızın gerek olmadığını söyledi ve ekledi ‘’başka ülkede böyle bir uygulama olmadığını yalnızca Türkiye de kullanıldığını ve hiçbir kitapta yazmadığını söyledi’’ karma besleniyoruz ve şu anda 5 aylık günlük ortama 500 ml mama alıyor bu konu hakkında ki düşüncelerinizi merak ediyorum açıkçası
S
Sümeyra Ö.
20 Haziran 2025 06:31
Bebeğim 3 ay 10 günlük bizede 2. Ayında kan testine göre demir başlanışması gerektiğini söyledi, açıkcası bende doktor söylüyor diye hemen aldım başmadım. İshal kusma gibi yan etkileri oldu özellikle kusma çok fazlaydı. Daha sonra başka bir doktoro gittik kan testine baktı benimkinden iyi niye başlatmış hemen kes dedi bende kestim ilacı, sonrasında ise sağlık ocağına gittik 3. Ay kontrolü için ve oradaki doktorda yine başlamam gerektiğini söyledi tekrar başladım ama belşrtiler devam etti ne yapacağımı şaşırdım o yüzden ilacı kestim ama 4. Ayda mecbur yine başlayacağım nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum, birde mahrum bir bölgedeyiz kolay kolay doktor da bulamıyoruz nasıl yapacağız ne yapacağız bilmiyorum.
F
Fatma İ.
20 Haziran 2025 17:16
Türkiyedeydik biz 4 ayina kadar şuan Azerbaycana geldim burda ne demir ne de d vitamini verilmiyor eğer kan testinde birsey yoksa.