Demir Hapı
65 görüntüleme
E
Esra K. B.
29 Temmuz 2025 17:26
Emzirirken demir hapı kullanıyor musunuz

Feyza Ç.
29 Temmuz 2025 17:27
Emzirme vitamini kullanıyorum doktor önerisiyle içerisinde demir de bulunuyor.
E
Esra K. B.
29 Temmuz 2025 17:29
Bende vitamin kullanıyorum ekstra demirde kullanabileceğimi söyledi doktor ama ben biraz tereddütte kaldım sormak istedim
B
Büşra Y.
29 Temmuz 2025 17:38
Ben ayrıca demir hapı da kullanıyorum
G
Gökçen O.
29 Temmuz 2025 17:56
Ben d vitamini ve demiri hamileliğimden beri kullanıyorum. Doktorum en az altı ay devam etmemi istedi emziriyorsun ve vücudundaki vitaminleri bebekle beraber kullanıyorsun diye. Benim doktorum multivitamin içindeki demirin yeterli olmayacağını söyledi yine de yakın zamanda kan testi verip baktırdıysanız ve depolar yeterli doluluktaysa bir süre bırakabilirsin de demişti bağırsak problemleri yüzünden.
M
Melike Ö.
29 Temmuz 2025 18:02
Gebeyken kullanılan tüm ilaçlar emzirme döneminde de kullanılabilir benim de 4 aylık bebeğim var ferrum içiyorum Dr önerisi ile
D
Derya Ö.
29 Temmuz 2025 18:44
Demir ilacı kullanmanı tavsiye ederim.Benim demirim her zaman eksik şimdi oğlum bir yaşında onda da demir eksikliği çıktı doktor  sizdeki demir eksikliği anne sütü ile birlikte bebeğe de geçer dedi.
E
Esra K. B.
29 Temmuz 2025 19:01
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için . Bende Elenatal vitamin kullanıyorum. gyno ferro demir hapı ve D viti de kesmiştim onu da günlük almaya devam ediyorum son zamanlarda çünkü biraz halsizliğim başladı