Demir Eksikliği ve Kansızlık

217 görüntüleme
I

Irem

17 Temmuz 2026 13:39
13 aylık bebeğimde 9. aydan beri kansızlık çıkıyor doktor bestiron önerdi ama hiç yükselmedi anne sütü alıyor arayı açmaya çalışıyorum ama onun etkisi olabilir ferro sanol önerdi ama içmiyor meyve suyu vs karıştırdık yine içmiyor bestiron tedavi edici dozu ne kadar olmalı kgx2 verdi ama az mı geliyor anlayamıyorum ne yapmalıyım
G

Gizem S.

Premium Üye
17 Temmuz 2026 13:44
Demiriniz kaç çıktı peki? Çocuğum şuan 2.5 yaşında 9. aydan beri demir takviyesi kullanıyoruz. Ama şuan dönüp baktığımda, 9. ayda ki değerlerinin gayet normal olduğunu görüyorum. Osman hocanın soru cevaplarına bakarak özellikle. Özel hastaneye götürüyorum bu arada. Eğer sizde böyle bir durum yaşıyorsanız başka bir doktordan tavsiye almanızı öneririm. 3 ayda bir doktorumuz bizede kan testi yaptı detaylı ve hep kullanmaya devam etmiştik. Bende çok stres yaşamıştım bu konuda neden düzelmiyor diye.
N

Nur A.

17 Temmuz 2026 16:52
Düzenli bir şekilde ciğer yedirip tekrar kan verin şaşırırsınız ciğerdeki demir hiçbir şeyde yok geçmiş olsun
I

Irem

17 Temmuz 2026 23:17
Gizem S.
Demiriniz kaç çıktı peki? Çocuğum şuan 2.5 yaşında 9. aydan beri demir takviyesi kullanıyoruz. Ama şuan dönüp baktığımda, 9. ayda ki değerlerinin gayet normal olduğunu görüyorum. Osman hocanın soru cevaplarına bakarak özellikle. Özel hastaneye götürüyorum bu arada. Eğer sizde böyle bir durum yaşıyorsanız başka bir doktordan tavsiye almanızı öneririm. 3 ayda bir doktorumuz bizede kan testi yaptı detaylı ve hep kullanmaya devam etmiştik. Bende çok stres yaşamıştım bu konuda neden düzelmiyor diye.

merhaba hgb 10 civarı çıkıyor hep
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir