Demir Eksikliği

252 görüntüleme
B

Büşra Y.

9 Ağustos 2026 20:18
9 aylık bebeğimin ferritin değeri 4.4 bestiron damlayı 2cc vermemi söyledi doktoru ama fazlamı geliyor diye tedirginim
B

Burcu B. Ö.

9 Ağustos 2026 20:24
Benim bebeğim de dört aylıkken kansızlık çıktı üç ay bestiron kullandım bizim değerimizi hiç yükseltmedi bebekten bebeğe değişir tabi ki biz o zaman günde 30 damla veriyorduk tedavi amaçlı dozları böyle oluyor altı aylıkken tekrar baktırdık nerdeyse hiç yükselmemişti sonra ferruma geçtik çok memnunuz bir ay önce baktırdık hemoglabin 12 ferritin 70 olmuştu
B

Burcu B. Ö.

9 Ağustos 2026 20:25
Tedavi amaçlı dozlar yüksek oluyomuş yani 2 cc normal olabilir
B

Büşra Y.

9 Ağustos 2026 20:28
Belkide işe yaramıyor devletinkiler daha güzel yükseltiyor diyolar ama benım oglum kabızda bilmiyorum buna devam mı edicrm yoksa baska ilacamı gecicz 1 ay sonra kan vericez ozaman belli olucak
K

Kübra K.

10 Ağustos 2026 00:11
Benim kızımda 14 aylık ferritini 4 çıkmış doktor ferifer kaşık şuruptan verdi ama kusma yapıyor ml ml veriyorum ara ara veriyorum gün içine yayıyorum ama içiremiyorum ya da içtiğini de kusuyor ne yapabilirim nasıl içirebilirim ya da diğer fotmlarını kullanan var mıdır daha kolay içirebileceğim fikirlerinize çok ihtiyacım var
B

Burcu B. Ö.

10 Ağustos 2026 00:18
Benim oğlum da ilaç yüzünden kabız dluyor sürekli ama mecburuz sabahları kayısılı kahvaltılar verip dengeliyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir