Demir Eksikliği
74 görüntüleme
K
Kübra S.
28 Haziran 2025 18:53
9 aylık bebeğim demir oranı düşük cıktı benim ihmalliğim yüzünden düzenli vermedim dozu arttırırdık ileride bi sorun olur mu bi bilgisi olan varmı
A
Arzu G.
28 Haziran 2025 19:18
Ben düzenli verdim ama yine de 9ay testinde demir çok düşük çıktı.surup kullandık 1ay hemen toparladı üzülmeyin ek gıdasını da demirden zengin tütün çabucak yükselir o
K
Kübra S.
28 Haziran 2025 19:19
Çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz da olsa
Ş
Şükran Ç.
28 Haziran 2025 21:45
Bizimde 9 ay kontrolunde düşük cıktı dozu yükseltti doktorumuz size 1 ay sonra tekrar mı kan verdırtti doktorunuz da yukselısı farkettınız
A
Arzu G.
29 Haziran 2025 11:06
B12 iğnesi ve demir surubuna başlamıştık ,ikisinin de dozları yüksek olduğu için 1ay sonunda tekrar kan verdik kendi istegimizle.iyi ki de öyle yapmışım çünkü b12si 3katina çıkmış normal değerlerin .farklı bir doktora götürdüm tahlillerde sonra demiri de azaltmak gerektigini söyledi fazlasının enfeksiyona zemin hazirlayabilecegini söyledi .zaten takviyeyle yükseliyor olması altta yatan başka bir hastalık ihtimalini ortadan kaldırdığı için düşük dozla devam ediyoruz şimdi .12.ayda tekrar kan verip bakicaz
Ş
Şükran Ç.
30 Haziran 2025 14:13
Anladım bıze b12 damlası vardı sadece bitene kadar kullan dedı demır damlasınıda sabah aksama cevırdı devam et dedı