Demir Damlasını Kaç Damla Vermeliyim ?

155 görüntüleme
Y

Yüsra ..

9 Aralık 2025 16:09
Kızım 6 ay 11 günlük 8.500kg Ocean Microfer demir damlasına başlayacağım kaç damla vermem gerekiyor daha önce sağlık ocağından verileni kullandım ama içeriği iyi olmadığı için ücretli olana geçmeye karar verdim. Sağlık ocağından verilen 4 damla yeterliydi ocean için 2-3 damla dediler çok kararsız kaldım
E

Ezgi B.

9 Aralık 2025 16:10
Kilo başına 1 damla
T

Tuğba B. ..

9 Aralık 2025 16:25
Sağlık ocağındaki dr, hemşire 2 damla dedi kullandım.devletteki dr 2 damla tedavi için verilen doz kilo başına1 damla dedi
B

Büşra T.

9 Aralık 2025 16:49
Ocean kullanacaksan kılo bası 2 damla
İlsu O. K.

İlsu O. K.

9 Aralık 2025 16:55
Yüsra Hanım Merhaba; Bir kişi 1 damla bir kişi i2 damla demiş ☺nacizane burada pek çok anneye aynı şeyi diyorum ama vitamin,mama,takviye gıdalar vs bebeklerimizin hepsinin gelişimi kendine özeldir. Bebeğinizin ihtiyacı doğrultusunda buna doktorunuz karar vermeli bakın eczacıda değil. Oğlum 9 aylık şuan ki kilosunda olup 15 damla kullanan bebeklerde var 10 damla kullanan bebeklerde 🤦‍♀️ doktorunuza ulaşamazsanız aile hekiminize danışabilirsini 🙏🏻 değiştirmekte iyi yapmışsınız bizde başka bir marka kullanıyoruz malesef doktorlar bile sağlık ocağının verdiği damlayı uygun bulmuyor🙏🏻
R

Rumeysa Ş.

9 Aralık 2025 23:23
Gerçekten herkes farklı bir yanıt vermiş. Bu demir damlası hakkından gerçekten doğru bilgiyi nereden bulacağız bilmiyorum. Bebeğim 5 aylık 6.5 kilo banada 1 damla dediler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir