Demir Damlası ya Kusturuyor ya da Ağrı Yapıyor
187 görüntüleme
B
Büşra B. K.
Premium Üye
6 Mayıs 2026 22:11
Bebeğim 5 aylık anne sütü alıyor sadece geçen ay demir damlası başladık özel damlalar dahil verdiğim de ya kusuyor ya da karın ağrısından uyumuyor durmuyor ağlıyor karnı çok sert oluyor. 1 haftadır damlayı denemiyorum çok huzurlu ne yapacağımı bilemiyorum .

Afranur K.
6 Mayıs 2026 22:15
Aç mı veriyorsunuz tok mu? Benim kızım sabah ilk aç karnına verdiğimde bunu yaşadık, bi de sidefer dolapta bekleyen bir damla mesela soğuk rahatsız etmişti. Ben de oda sıcaklığında bekleyen( Bestiron) ve ilk açlığı ile değil de sabah beslenmesinden 1 saat sonra vermeye başladım bu sayede kusmaları ve rahatsızlığı azaldı.
B
Büşra B. K.
Premium Üye
7 Mayıs 2026 00:00
Aç mı veriyorsunuz tok mu? Benim kızım sabah ilk aç karnına verdiğimde bunu yaşadık, bi de sidefer dolapta bekleyen bir damla mesela soğuk rahatsız etmişti. Ben de oda sıcaklığında bekleyen( Bestiron) ve ilk açlığı ile değil de sabah beslenmesinden 1 saat sonra vermeye başladım bu sayede kusmaları ve rahatsızlığı azaldı.

Afranur K.
7 Mayıs 2026 00:25
Aç verdiğimde kusuyor beslenmeden biraz sonra verdiğim de gece boyu kıvranıyor o gün ne kaka yapabiliyor ne rahat uyuyabiliyor damlayı bıraktım hepsi geçti
Bence deneyin, demir eksikliğinin ilerleyen dönemlerde hastalık eğilimini arttırması haricinde, zekaya destek olduğu da kanıtlanmış bir durum.
Demir eksikliği yaşanması durumunda halsizlik, hastalığa yatkınlık - ki bu da diğer ilaçlara daha fazla maruz kalmak demek-, unutkanlık vs gibi yan etkileri oluyor.
B
Büşra B. K.
Premium Üye
7 Mayıs 2026 00:27
Beslenmeden hemen sonra vermeyin, sabah besleyip 1 saat sonra verin mide ne tam dolu olsun ne de bomboş.
Bence deneyin, demir eksikliğinin ilerleyen dönemlerde hastalık eğilimini arttırması haricinde, zekaya destek olduğu da kanıtlanmış bir durum.
Demir eksikliği yaşanması durumunda halsizlik, hastalığa yatkınlık - ki bu da diğer ilaçlara daha fazla maruz kalmak demek-, unutkanlık vs gibi yan etkileri oluyor.
Yükleniyor...