Demir Damlası Temiz İçerik

343 görüntüleme
H

Hanife G.

17 Haziran 2025 14:04
Hocam doktorumuz demiron kan damlası başladı kilo × 2 şeklinde bebeğime. Her sorduğum ocean kan damlası daha iyi diyor. . Sizce hangi kan damlasını kullanmalıyız.
K

Kübra E.

17 Haziran 2025 14:19
Ocean kinden çok memnunuz🙏🏻
E

Esma B.

18 Haziran 2025 17:24
Ben sidefer aldım memnunum
H

Hande A. ..

20 Haziran 2025 15:06
Bende bir kutu Ocean bitirdim ama içerisindeki sodyum benzoatin çok zararlıymış öyle yazmıştı biri . İçerik olarak newwit ,welcare ,kidsfer, ve bestironu önermişti. Üstelik Ocean bazı çocuklarda kan değerini yükseltmiyormuş bile . Doktorumuzun yazdığım bu markalardan en iyisini söylerse herkes bilgilenmiş olur . Oğlum 9.5 aylık . Teşekkürler 🤍
S

Solmaz K. ..

20 Haziran 2025 16:55
Eğer süt alerjisi varsa Sidefer etkileyebiliyor ki benim bebeğimi etkiledi.Bestiron kullanıyoruz hiç bir yan etki yok.
D

Diren T. ..

24 Haziran 2025 12:41
Bestiron kullanıyorum 7bucuk aylık bebeğime keçiboynuzu özlü olması da daha iştahlı kullanıyor takviyeyi elime alinca onun için heyecanlanıyor bile 😀
H

Hilal U.

25 Haziran 2025 02:49
Doktor bize ferrum vermisti içeriği nasıl acaba?
N

Nihan G.

25 Haziran 2025 11:56
Ocean bi suru kutu bitirdik biz de kan düşüklüğü var. Sodyum benzoat olması üzdü dikkat etmemişim . Newvit hoşuma gitti içerik olarak şuan ama onun değeri yuksek
A

Aslı B. K.

30 Haziran 2025 18:26
Bebeğimde süt alerjisi var ve ocean inanılmaz etkiledi ürtiker oldu. Sonra bestirona geçtik hiçbir sorun yok çok şükür

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir