Demir Damlası Kullanamıyoruz

226 görüntüleme
A

Ayşe T. Ü.

17 Ocak 2026 04:26
Bebeğim 6 aylık, 4 aydan beri demir damlası kullanmaya çalışıyoruz ama aşırı gaz ve huzursuzluk yapıyor, zaten normalde de hafta bir o da müdahale ile kaka yapıyor fitil vs . Sadece anne sütü alıyor ve tadımlar yapıyoruz. Lipofix ve ocean denedik. Ne yapacağımı şaşırdım lütfen yardım edin
M

Melike M.

17 Ocak 2026 04:29
Farklı bi marka demir damlası deneyin.Biz bestiron kulladık baya iyi çok memnunduk
G

Gökçin N.

17 Ocak 2026 07:51
Bestiron kullanıyoruz,memnunuz
C

Cemile Ö.

17 Ocak 2026 08:26
Noiva lipofer kullanıyoruz. Bu yeni çıkmış. Bizimde kaka sorunumuz vardı. Herhangi bi sıkıntı yapmadı üstelik vişne aromalı bebeğim severek içiyor
Ş

Şadiye

17 Ocak 2026 08:34
Sidefer kullanan var mı? Ocean kullanıyordum ama sanırım gaz yaptı. Farklı bir doktora gittiğimde bunu verdi
C

Ceren E. Ç. ..

17 Ocak 2026 08:52
Biz sidefer kullanıyoruz, 5.5 aylık bebeğim , kabızlık ya da başka bir şey yapmadı, tadı güzel , severek kullanıyor 4. Aydan beri.
Ş

Şilan

17 Ocak 2026 09:36
Sidefer içinde süt aroması var alerjik bebeğiniz varsa sorun yaşarsınız. Bestiron kullanıyorum bebeğim seviyor . Kabızlık yapmadı. Ek gıdalara 1 Cay kaşığı zeytinyağı kullanın. Kabızlık sürekli devam ederse.
A

Ayşe T. Ü.

17 Ocak 2026 13:46
Zeytin yağı içiriyorum her gün hiçbir faydası olmadı, poposunda çatlak var iyileşmiyor onun yüzünden mi yapmak istemiyor anlamadım, diğer markaları da denemek istedim dr lipofix en hafifi kabız yapmayanı zaten diğerleri de işe yaramaz dedi o yüzden denemedim, teşekkürler 🙏
Ş

Şilan

17 Ocak 2026 14:15
Bebeğe abdomen USG cektiridniz mi hiç?
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir