Demir Damlası Bestiron

117 görüntüleme
F

Firdevs

11 Mart 2026 13:59
Bebeğim 4 aylık oldu. Doktorumuz bestiron damla verdi. Bugün verdim kakasında koyu kırmızı/kahverengi gibi renkler vardı. Birde damla kum tanesi gibi ne kadar calkalarsam calkalayayım geçmedi. Bu kakadaki renkler ve damlanın kum tanesi gibi olması normal mi?
G

Gül K. ..

11 Mart 2026 14:12
Biz de 15 gün oldu başlayalı 2 3 sefer denk geldim o kakadak renge internette parlak kırmızı ve her kakada olmadığı sürece normal yazıyordu o yüzden bişey yapmadım 1 haftadır falanda olmuyor
F

Firdevs

11 Mart 2026 15:39

Gül Karakuş

Biz de 15 gün oldu başlayalı 2 3 sefer denk geldim o kakadak renge internette parlak kırmızı ve her kakada olmadığı sürece normal yazıyordu o yüzden bişey yapmadım 1 haftadır falanda olmuyor

Bestiron mu kullanıyorsunuz? İlacınız kum tanesi gibi mi Gül hanım?
G

Gül K. ..

11 Mart 2026 15:42

Firdevs

Bestiron mu kullanıyorsunuz? İlacınız kum tanesi gibi mi Gül hanım?

Hayır aile hekimi verdi devlet karşılıyormus normal akışkan
Afranur K.

Afranur K.

11 Mart 2026 16:00
Biz Bestiron kullanıyoruz, 5.5 aylığız, kakasında ara ara kahverengi demir lekeleri oluyor hala ama doktorumuz normal olduğunu söylüyor.

İlacımız kum gibi değil ama yani açıkçası sizinle aynı şeyi tarif ediyormuyuz bilmiyorum ama ,

Genelde kahve-kızıl tonda koyu sıvı karışımın içinde nokta nokta siyah siyah benekler var. Kızım ağzına damlattıktan sonra dudaklarında kum gibi siyah benekler kalıyor ama o emdiği için sıvı kısmı
F

Firdevs

11 Mart 2026 16:02

Afranur Keskin

Biz Bestiron kullanıyoruz, 5.5 aylığız, kakasında ara ara kahverengi demir lekeleri oluyor hala ama doktorumuz normal olduğunu söylüyor.

İlacımız kum gibi değil ama yani açıkçası sizinle aynı şeyi tarif ediyormuyuz bilmiyorum ama ,

Genelde kahve-kızıl tonda koyu sıvı karışımın içinde nokta nokta siyah siyah benekler var. Kızım ağzına damlattıktan sonra dudaklarında kum gibi siyah benekler kalıyor ama o emdiği için sıvı kısmı

Evet Afranur hanım aynı şeyden bahsediyoruz bence. Yağın içinde yüzen pütür gibi duruyor kaşığa damlatınca. Hep homojen görmüştüm böyle ilk defa karşılaştım endişelendim
Afranur K.

Afranur K.

11 Mart 2026 16:23
Ben kaşıkla vermediğim içim dikkat etmemişim açıkçası, damlalıkla direk ağzıma damlatıyorum çünkü. Bana homojen bir karışım gibi geliyor ama, öyle sıvısı ayrı, pütürlü ayrı değil. Sormamıştım da doktora, sadece bezini sordum ona da normal dedi.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir