Demir Damlası Bebeğime İyi Gelmedi
329 görüntüleme
Z
Zeynep ..
21 Ağustos 2026 11:12
Bebeğim 4 aylık doğduğundan beri kolik özellikle her akşam gaz sancıları çekiyoruz yeni yeni azalır gibi olmuştu ta ki demir damlasına başladığım günün akşamı sabaha kadar ağladı hiç uyumadı acile götürdük lavman yapıldı bir işe de yaramadı rahatlamadı da hep ağladı bir daha da vermedik ocean microfer aldım demir damlasını.
Çocuk doktorumuz bir sonra ki ay başla dedi ama ben korkuyorum yine bebeğim kötü olur diye bir daha ki ay kilosu kadar damla yerine iki üç damla versem diyorum bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu ?
Çocuk doktorumuz bir sonra ki ay başla dedi ama ben korkuyorum yine bebeğim kötü olur diye bir daha ki ay kilosu kadar damla yerine iki üç damla versem diyorum bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu ?
Ö
Özge Y.
21 Ağustos 2026 11:24
Mide rahatsızlığı, mide yanması,bulantı veya kabızlık yapma oranı düşük, mikroenkapsülasyon (lipozomal) teknolojisiyle üretilmiş, yüksek emilim sağlayan patentli bir demir kaynağı kullandık biz, hiç sorun yaşamadık, isterseniz bir deneyin üzerinde kırmızı fil olan, tavsiye ederim, geçmiş olsun.
S
Sabiye Ö.
21 Ağustos 2026 12:13
Merhaba benim bebeğim üç aylık yaklaşık yirmi günlükten beri ağır gaz sancısı yaşıyoruz o güne kadar aile hekimliğinin verdiği d vitaminini kullanıyorduk ancak üç defa acillik olduk lavman fitil enjeksiyonlar yapıldı pahalı gaz damlaları neler neler kullandık sonrasında kullanılan d vitaminini bıraktık ve sütü tam sindiremediğini bu yüzden bu kadar gazlı olduğunu doktorumuz söyledi Metsil gaz damlası ile birlikte laktoz intoleransı / süt sindirimi için damlaya başladık çok şükür tamamen geçmedi ama azaldı ayrıca gün üç dört defa zeytinyağı içiriyorum doktorumun önerisi ile
Yükleniyor...