Demir Damlası

337 görüntüleme
S

Sinem K.

5 Haziran 2026 13:12
Sağlık ocağının verdiği damlayı içeriği bakımından kullanmak istemiyorum. Temiz içerik demiri etkin maddesi yüksek öneri marka varmı. Ocean yeterli değil dedi hemşire
G

Gizem

5 Haziran 2026 13:17
Merhabalar, biz Sidefer kullanmıştık. Alerjik bir bebek olmasına rağmen sorun yaşamadık.

9. Ay tahlillerinde iyi gelince demiri bıraktık.
Afranur K.

Afranur K.

5 Haziran 2026 13:17
Bence sidefer ve Bestiron iyi içerik olarak. Sifeferin demir değeri daha yüksek ama buzdolabında saklandığı için soğuk içirmem içime sinmedi benim ben de bestirona geçtim. Bestironda da demir emilimini arttırmak için c vit. Takviyesi mevcut.
S

Sinem K.

5 Haziran 2026 13:19
Afranur Keskin
Bence sidefer ve Bestiron iyi içerik olarak. Sifeferin demir değeri daha yüksek ama buzdolabında saklandığı için soğuk içirmem içime sinmedi benim ben de bestirona geçtim. Bestironda da demir emilimini arttırmak için c vit. Takviyesi mevcut.
Teşekkür ederim değerlendireceğim :)
Z

Zülal Y.

5 Haziran 2026 14:29
Sağlık ocağındakilerin yağı, ayçiçek yağı verilmemeli zaten. Kesinlikle huzursuzluk yapıyor nedense hemşireler ocean markayı beğenmiyor ama ben 2 bebeğime de onu kullandım
A

Arzu.G

5 Haziran 2026 14:48
[4.aydan](4.aydan) itibaren ocean kullandık. Dozuna dikkat etmeme rağmen [9.ay](9.ay) tahlillerinde demir çok düşük çıkmıştı. Memnun kalan da çok var ama bazı bebeklere yaramiyor galiba bizimki gibi o yüzden tavsiye edemiyorum ocean. Biz sonrasında şurupla ilerledik
B

Birsel S.

5 Haziran 2026 14:54
Bizde 1,5 yaşa kadar ocean kullandık işe yaramadı şuruba geçtik
S

Sinem K.

5 Haziran 2026 15:14
Arzu.G
[4.aydan](4.aydan) itibaren ocean kullandık. Dozuna dikkat etmeme rağmen [9.ay](9.ay) tahlillerinde demir çok düşük çıkmıştı. Memnun kalan da çok var ama bazı bebeklere yaramiyor galiba bizimki gibi o yüzden tavsiye edemiyorum ocean. Biz sonrasında şurupla ilerledik
Evet ocean demir içeriği çok zayıfmış o yüzden önermediler. Yeğenimde de kullanmışlardı onunda düşük çıktı kan değerleri
A

Aslıhan G.

5 Haziran 2026 15:45
Sidefer içerik olarak temiz leke bırakmıyor , 9. Aya kadar kullandık değerleri iyi gelince bıraktık.
T

Tuğba B. ..

5 Haziran 2026 16:49
Ocean düzenli kullanmama rapmen [12.ayında](12.ayında) yaptırdıpım testte kanı çok düşük çıktı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir