Demir Damlası

97 görüntüleme
E

Ebru ..

9 Nisan 2026 23:34
4. Aya yaklaştık bu ay

demir damlasına başlıyoruz temiz içerikli hangi demir damlalarını kullanıyorsunuz
A

Aslıhan G.

9 Nisan 2026 23:35
Sidefer , dişlerde leke de yapmıyor :)
E

Ece24

9 Nisan 2026 23:36
Ocean microfer
B

Burcu ..

9 Nisan 2026 23:44
Bende sidefer kullanıyorum
E

Ebru ..

9 Nisan 2026 23:45

Aslıhan Giray

Sidefer , dişlerde leke de yapmıyor :)

İçeriği temiz mi acaba bestironla arasında kaldım
E

Ebru ..

9 Nisan 2026 23:46

Burcu

Bende sidefer kullanıyorum

İçeriği temiz mi birde rengi nedir
A

Aslıhan G.

9 Nisan 2026 23:49

Ebru

İçeriği temiz mi acaba bestironla arasında kaldım

İçinde gluten , paraben ve laktoz yok bu sebeple mideyi rahatsız etmiyor . Kabızlık ve diş lekelenmesi yapmıyor ben bu sebep ile tercih etmiştim hiç bir sorun da yaşamadım 9. Aya kadar kullandım. Bugün 9. Ay kontrolümüz vardı kan tahlili bakıldı demir damlasını bıraktırdı doktor depolar dolduğu için . Siz de araştırın tabiki 🌸
A

Aslıhan G.

9 Nisan 2026 23:50

Ebru

İçeriği temiz mi birde rengi nedir

Krem rengi
Z

Zeynep D.

9 Nisan 2026 23:56
Merhabalar yurt dışında yaşayanlar var mı burda ben fransada yaşıyorum. Kızım için ek gıdaya başlamalarını istediler 4 bucuk aylık başlayan var mı yada benim gibi yurt dışınfa olup başlayan var mı burda ne verdiler bebeklerine? Bide aşılar için birsey soracagım burda sana sormadan aşı yapılıyor senin iznin alınmadan ve bende bu durumda şikayetçiydim bütün aşıları yapmak istemediği mi belirttim fakat doktorumuz sizin rızanız alınmıyor dedi? Böyle bir durum yaşayan var mı ?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir