Demir Damlası

193 görüntüleme
İ

İkoodd

9 Şubat 2026 02:43
Bebeğim 3 aylık kansızlığı varmış doktor demire başlayalım dedi reçeteli olanı kullanmak istemiyorum önerebileceğiniz marka var mı? Bestiron plus nasıl? Bebeğimin kabızlığı da var aynı zamanda daha beter olmasından korkuyorum
Betül E.

Betül E.

9 Şubat 2026 03:55
Merhaba biz Ocean marka kullanıyoruz doktorumuzun önerisi ile. Sorun yaşamadık
İ

İkoodd

9 Şubat 2026 05:30

Betül Erdoğan

Merhaba biz Ocean marka kullanıyoruz doktorumuzun önerisi ile. Sorun yaşamadık

Merhaba kaka durumu nasıldı ilk günlerde
Merve

Merve

9 Şubat 2026 07:17
Kuzum bende ocean kullandım ama ilk günler kaka yapmadı sonra alıştı ama sizin bu durum varken bilemedim dene desem ucuz bişey değil
İ

İkoodd

9 Şubat 2026 07:40

Merv

Kuzum bende ocean kullandım ama ilk günler kaka yapmadı sonra alıştı ama sizin bu durum varken bilemedim dene desem ucuz bişey değil

Çok kararsız kaldım başlayıp başlamamakta 3. Ay kontrolünü bekliycem herhalde merviş
Merve

Merve

9 Şubat 2026 08:01
Kan ilacı yapıyor maalesef ya zeytin yağı içerikli olan falan var mı acaba araştıralım yazarım buraya ebenin numarası varsa ona da sor istersen
İ

İkoodd

9 Şubat 2026 08:02

Merv

Kan ilacı yapıyor maalesef ya zeytin yağı içerikli olan falan var mı acaba araştıralım yazarım buraya ebenin numarası varsa ona da sor istersen

Tamam bebişim 😘
Betül E.

Betül E.

9 Şubat 2026 08:11

İkoodd

Merhaba kaka durumu nasıldı ilk günlerde

Bir sorun yaşamadım ilk günlerde ama sonrasında biraz katılık yaşadık
Tuba C.

Tuba C.

9 Şubat 2026 10:09
Sidefer kullanıyoruz, kabızlık problemi yaşamadık
G

Gamze M.

10 Şubat 2026 11:28
Bize de dr ocean microfer önerdi ama başta 1.gün 1 damla 2.gün 2 damla … 14.gün 14 damla şeklinde başlayın alışsın dedi biz de öyle yaptık kabızlık yaşamadık bazen 2 günde 1 yaptı ama sorun olmadı
İ

İkoodd

10 Şubat 2026 11:30

Gamze Matlıoğlu

Bize de dr ocean microfer önerdi ama başta 1.gün 1 damla 2.gün 2 damla … 14.gün 14 damla şeklinde başlayın alışsın dedi biz de öyle yaptık kabızlık yaşamadık bazen 2 günde 1 yaptı ama sorun olmadı

Teşekkür ederim bebeğimde zaten kabızlık var daha kötü olur diye korkuyorum🥲
E

Elanur Ü.

10 Şubat 2026 18:55
Sağlık ocağının verdiği bebeğime acayip karın ağrısı ve huysuzluk yaptı bende değiştirdim. Sidefer markasını aldım fiyatı biraz pahalı ama çok memnunum
Merve

Merve

10 Şubat 2026 22:28
Maltofer damla ve ferrum hausmann damla diye gördüm kabızlık riski daha düşükmğş ikoşum ama sen yine iyice araştır
İ

İkoodd

10 Şubat 2026 22:32

Merv

Maltofer damla ve ferrum hausmann damla diye gördüm kabızlık riski daha düşükmğş ikoşum ama sen yine iyice araştır

Tamam bebişim bakayım teşekkür ederim 😘 önümüzdeki pazartesi ya da cuma kontrole götürücem gidene kadar vermeyeyim ye düşündüm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir