Demir Damlası
113 görüntüleme
B
Begüm A.
2 Şubat 2026 15:36
Demir damlasına başlayacağız devletin verdiğini kullanmak istemiyorum hangi marka önerirsiniz ?
E
Ebru Ö.
2 Şubat 2026 15:38
ben başladım 1 aydır fermix diye bir damlaya doktorumuz önermişti içeriğini daha iyi olduğunu söyledi yine de bi doktorunuza sorun isterseniz

Afranur K.
2 Şubat 2026 15:47
Ben sidefer kullanmaya başladım, temiz içeriğe sahip ve uzun süredir kullanıldığı için bebeklerdeki yan etkileri belli bir ilaç diye ama maalesef midesine dokundu kızımın, kusma yaptı. Bu ilacı bitirince bestiron u deneyeceğim ben de. Onun mideye karşı rahatsızlık yapma ihtimali daha düşükmüş.
B
Begüm A.
2 Şubat 2026 15:51
Teşekkür ederim

Hatice C. ..
2 Şubat 2026 16:40
Ben sidefer kullanmaya başladım, temiz içeriğe sahip ve uzun süredir kullanıldığı için bebeklerdeki yan etkileri belli bir ilaç diye ama maalesef midesine dokundu kızımın, kusma yaptı. Bu ilacı bitirince bestiron u deneyeceğim ben de. Onun mideye karşı rahatsızlık yapma ihtimali daha düşükmüş.

Afranur K.
2 Şubat 2026 16:59
Kusma yapıp midesine dokunuyorsa bitmesini beklemeyin naçizane
Sideferin bestirona göre demir değerini yükseltme potansiyeli daha yüksekmiş. Doktor kullanım şeklinde düzenleme yapıp takip edelim dediği için.
🙏🏻 teşekkür ederm

Hatice C. ..
2 Şubat 2026 17:02
Yok bir kaç yöntem önerdi doktor, onu uygulayacağım. O süreç de bitecektir zaten ilaç diye yazmıştım öyle. Bu ilacın 1 ay ömrü var bi de.
Sideferin bestirona göre demir değerini yükseltme potansiyeli daha yüksekmiş. Doktor kullanım şeklinde düzenleme yapıp takip edelim dediği için.
🙏🏻 teşekkür ederm
🙏🏻 teşekkür ederm