Demir Damlası

113 görüntüleme
B

Begüm A.

2 Şubat 2026 15:36
Demir damlasına başlayacağız devletin verdiğini kullanmak istemiyorum hangi marka önerirsiniz ?
E

Ebru Ö.

2 Şubat 2026 15:38
ben başladım 1 aydır fermix diye bir damlaya doktorumuz önermişti içeriğini daha iyi olduğunu söyledi yine de bi doktorunuza sorun isterseniz
Afranur K.

Afranur K.

2 Şubat 2026 15:47
Ben sidefer kullanmaya başladım, temiz içeriğe sahip ve uzun süredir kullanıldığı için bebeklerdeki yan etkileri belli bir ilaç diye ama maalesef midesine dokundu kızımın, kusma yaptı. Bu ilacı bitirince bestiron u deneyeceğim ben de. Onun mideye karşı rahatsızlık yapma ihtimali daha düşükmüş.
B

Begüm A.

2 Şubat 2026 15:51
Teşekkür ederim
Hatice C. .

Hatice C. ..

2 Şubat 2026 16:40

Afranur Keskin

Ben sidefer kullanmaya başladım, temiz içeriğe sahip ve uzun süredir kullanıldığı için bebeklerdeki yan etkileri belli bir ilaç diye ama maalesef midesine dokundu kızımın, kusma yaptı. Bu ilacı bitirince bestiron u deneyeceğim ben de. Onun mideye karşı rahatsızlık yapma ihtimali daha düşükmüş.

Kusma yapıp midesine dokunuyorsa bitmesini beklemeyin naçizane
Afranur K.

Afranur K.

2 Şubat 2026 16:59

Hatice Celik

Kusma yapıp midesine dokunuyorsa bitmesini beklemeyin naçizane

Yok bir kaç yöntem önerdi doktor, onu uygulayacağım. O süreç de bitecektir zaten ilaç diye yazmıştım öyle. Bu ilacın 1 ay ömrü var bi de.

Sideferin bestirona göre demir değerini yükseltme potansiyeli daha yüksekmiş. Doktor kullanım şeklinde düzenleme yapıp takip edelim dediği için.

🙏🏻 teşekkür ederm
Hatice C. .

Hatice C. ..

2 Şubat 2026 17:02

Afranur Keskin

Yok bir kaç yöntem önerdi doktor, onu uygulayacağım. O süreç de bitecektir zaten ilaç diye yazmıştım öyle. Bu ilacın 1 ay ömrü var bi de.

Sideferin bestirona göre demir değerini yükseltme potansiyeli daha yüksekmiş. Doktor kullanım şeklinde düzenleme yapıp takip edelim dediği için.

🙏🏻 teşekkür ederm

Rica ederim 🌸😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir