Demir Damlası

157 görüntüleme
D

Derya Ö.

22 Temmuz 2025 19:51
Merhaba oğlum 1 yaşına girdi demir eksikliği çıktı.Ocean demir damlası aldım kaç damla kullanmam gerekiyor.Bestiron damla kullanmıştık 9. Ayına kadar maalesef çok etkisi olmadı.
B

Begüm E.

22 Temmuz 2025 20:01
Doktorlar kilosuna göre kullanıyorlar. 8 aylığız 1 ml veriyorum
N

Nurten A.

22 Temmuz 2025 20:01
Benim bebeğiminde demir eksikliği var ana sağlıkta ki doktorumuz ocean un çok etkisi olmadığı söyledi bizde uzun süre onu kullanmıştık. Şimdi devletin verdiği damlayı kullanıyorum umarım faydası olur. Demir eksikliğine bağlı kaput yiyor bu beni çok üzüyor evde ki bütün kitaplarının kenarlarını yedi.
D

Derya Ö.

22 Temmuz 2025 20:43
Bebeğimi takip eden doktor 4. Ayında bestiron damla vermişti.Birkaç gün önce tahlil yapıldı başka bir doktor ferrum verdi sağlık ocağında ki doktor onu verme ocean ver dedi onuda aldım.Doktorların bir dediği diğerini tutmuyor sanırım 😞
İ

İpek A.

23 Temmuz 2025 07:52
Oğlum ocean kullandı önce fakat demir depoları dolmamıştı etkisi olmadı bunun üzerine Ferro sanal şurup kulllandı
M

Meryem ..

23 Temmuz 2025 08:19
Ocean marka kullanıyoruz. Kilo başına 2 damla olacak şekilde hatta ilk verdiğimde kabızlık sorunu oldu sabah akşam olarak böldük tahliller yapıldı gayet yeterli demir depoları
S

Sifa D.

23 Temmuz 2025 08:25
Geçmiş olsun, bebeklerde Demirin tedavi dozu hesaplanırken kilo*3 mg şeklinde hesaplamanır. Bu da kullanacağınız markaya göre değişir. Örneğin ocean 1ml’de 8,5 mg demir içeriyor.
Örneğin çocuğunuz 10 kilo*3=30 mg ihtiyacınız var, o da kabaca 4 mlden biraz daha az yapar +2 değerlikli olanlar yani bestiron vb ürünlerde daha az damla ile daha çok demir verilmiş olur.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir