Demir Damlası

72 görüntüleme
D

Dilara İ.

3 Temmuz 2025 17:36
Merhaba canım anneler ve osman hocam.
Bebeğim şuan 4 aylık demir damlasına başlanılması gerekiyor sanırım ama bebeğim mama içiyor mama içen bebekler demir damlası kullanmalı mı kullanmamalı mı böyle birşey duymuştum net hatırlamamakla birlikte burada sormak istedim ve marka tavsiyeside ricamdır bir bilgisi olan yazarsa sevinirim. Osman hocam görürse çok mutlu olurum.
H

Hamide S. Y. ..

3 Temmuz 2025 17:49
Osman hocanın durumunda görmüştüm mama için içmeyen tüm bebeklerde demir takviyesi kullanılır demişti. Bestiron damla kullanıyorum ben extra içinde c vitamini olduğundan emilimi de artıyor ve portakal tadı da verdiğinden bebek zevkle içiyor.
A

Ayşe K.

3 Temmuz 2025 18:01
Ben kullandım halen de kullanıyorum orzax demir damlasından. Genel de d vitaminine gerek yok diyorlar. Benim bebekken götürdüğüm bir doktor günlük 700ml üzeri mama alıyorsa d vit vermene gerek yok demişti. Sonra çeşitli nedenlerden hekim değiştirdik ve hekimimiz verilmesi gerektiğini söyledi, onu da verdim. 20 gün önce kan tahlili bakıldı 9 aylıktı. Çok şükür hem demir hem d vit ideal aralıklarda gayet iyi çıkmıştı.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir