Demir Damlası

245 görüntüleme
B

Büşra B.

22 Haziran 2025 18:24
Bestiron demir damlası başladık ama 6 gündür kaka yapmıyor normal mi hiç böyle olmamıştı daha önce
S

Sinem Ş.

22 Haziran 2025 18:53
Sağlık ocağında verildiyse eğer onlar kabızlık yapabiliyor devam ederse böyle değiştirseniz markayı bence daha iyi olabilir🌸
S

Saadet N. M.

23 Haziran 2025 06:23
Biz ocean kullanıyoruz böyle bir sorun yaşamadık, sadece büyük tuvaletinde bir tık renk değişikliği oldu o da normalmiş. Ben kendim de ocean demir kullanıyorum bir problem yaşamadım.
Esra Y.

Esra Y.

Uzman Diyetisyen

23 Haziran 2025 07:05
6 gün süren dışkılamama normal kabul edilmez. özellikle bebeğiniz daha önce düzenli kaka yapıyorsa. Bu durumda mutlaka doktorunuza bilgi vermenizi öneririm. Demir desteğine devam edilip edilmeyeceği, formunun değiştirilmesi doktorunuz tarafından değerlendirilmelidir💐
D

Dilek K.

24 Haziran 2025 06:09
Bende Bestiron verirken bebeğim kabiz oldu bir aya yakın savaştım şimdi microfere geçtim duzeldi kabizi
D

Dilan ..

24 Haziran 2025 20:45
Ocean kan değerine çok faydadı yok demişti doktor bizde newite geçtik hem keçiboynuzu pekmezi var hemde daha doğal dendi ve mutlaka ayarlamak için plastik bir kaşıkla damla şeklinde verin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir