Demir Damlası

284 görüntüleme
M

Mehtap K.

20 Haziran 2025 17:52
Bestiron demir damlası 7 aylık 8,5 kilo bebeğe kaç damla ve zaman verilmeli doktor sabah akşam 7 damla dedi ama tek seferde verilir mi? Sabah aç olarak
Ç

Çınar S.

21 Haziran 2025 05:16
Ya benimde takıldığım konu benim ikiz erkek bebeklerim var doktora sorduğumda d3 ve demiri aç mı vereyim tok mu farketmez dedi onlar açlık tokluk bilmezler dedi sizce doktor bey bu gerçekten kafa karışıklığı birde arka arka verebilir miyim
Ç

Çınar S.

21 Haziran 2025 05:20
Hocam kullandığım marka ocean
A

Aslı B. K.

30 Haziran 2025 18:28
Bestiron damla kilo başına veriliyor. Sabah akşam aç karnına olmak üzere. Damlayı verdikten 30-40 dakika sonra besleme yapılmalı
S

Sema U.

8 Temmuz 2025 19:40
Demir ilacında süt emilimi zorlaştırdığı için damları vermeden 1 saat önce 1 saat sonra meme emiyorsa yada süt veya süt ürünü verilmemeli bide C vitamini kolay emilim sağlıyor sanırım o yüzden bestironda ek olarak C vitamini var
S

Sema U.

8 Temmuz 2025 19:40
Demir ilacı günde 1 defa diye biliyorum
Ecem T. Ö. E.

Ecem T. Ö. E.

Allerji Diyetisyeni

9 Temmuz 2025 15:19
Merhaba ben Alerji Diyetisyeni Ecem Tuğba Özkan Eser.
Bestiron demir damlasını bebeğin kilosunun 2 katı kadar damla olarak sabah aç karna kullanmalısınız.
Ecem T. Ö. E.

Ecem T. Ö. E.

Allerji Diyetisyeni

9 Temmuz 2025 15:20
Demir damlasını sabah aç karna, d vitaminini sabah tok karna kullanabilirsiniz
G

Güneş K. ..

9 Temmuz 2025 16:02
Merhaba Ecem hocam benim de bebeğim 6 aylık 8 buçuk kilo...bestiron damlayı çocuk doktoru bana da bebeğin kilosu kadar 8 damla ver dedi. Ama online başka doktorlardan dinlediğim araştırdığım kadarıyla bebek 8 kilo üzerinde ise 20 damla verilmeli diyorlar. Siz 2 katı dediniz şimdi ben 17 damla mı vermeliyim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir