Demir

128 görüntüleme
Yeşim .

Yeşim ..

10 Ağustos 2026 16:36
merhabalar kızlar , bebeğim 5 aylık demir vitamini olarak kidsfer kullanıyoruz ama bebeğim tadını sevmiyor ve içmek istemiyor, temiz içerikli ve bebeğinizin sevdiği vitamin varsa önerebilir misiniz
G

Gül Y.

10 Ağustos 2026 16:42
Sidefer kullanıyoruz biz bebeğim kutusunu gördüğünde bile mutlu oluyor hemen ağzını açıyor rahat bir şekilde damlaları veriyorum
Kağan

Kağan

10 Ağustos 2026 16:45
Bebeğim 5 ay 5 günlük ocean demir damlasını kaç damla kullanmam gerekiyor doktorumuz yıllık izne çıktı ulaşamıyorum şuan 7 kilo bebişim
m

mrss

10 Ağustos 2026 16:46
Merhabalar bende sidefer veriyorum doktorumuz önerdi eczacım da değerini yükselteceğini söyledi benim bebeğimde kutusunu görünce heyecanlanıyor severek içiyor
Yeşim .

Yeşim ..

10 Ağustos 2026 16:46
Gül Yıldız
Sidefer kullanıyoruz biz bebeğim kutusunu gördüğünde bile mutlu oluyor hemen ağzını açıyor rahat bir şekilde damlaları veriyorum
Kaç damla kullanıyorsunuz
G

Gül Y.

10 Ağustos 2026 16:47
Yeşim
Kaç damla kullanıyorsunuz
Kilosuna göre 7 kiloysa 7 damla ama 7.5 kilo olunca 8 damla şeklinde
Yeşim .

Yeşim ..

10 Ağustos 2026 16:48
mrss
Merhabalar bende sidefer veriyorum doktorumuz önerdi eczacım da değerini yükselteceğini söyledi benim bebeğimde kutusunu görünce heyecanlanıyor severek içiyor
Tadı şekerli mi acaba kidsfer çok tatlı sanırım kokusundan öyle anlaşılıyor
Yeşim .

Yeşim ..

10 Ağustos 2026 16:49
Gül Yıldız
Kilosuna göre 7 kiloysa 7 damla ama 7.5 kilo olunca 8 damla şeklinde
Teşekkür ederim
Kader T.

Kader T.

10 Ağustos 2026 17:03
Gnca
Bebeğim 5 ay 5 günlük ocean demir damlasını kaç damla kullanmam gerekiyor doktorumuz yıllık izne çıktı ulaşamıyorum şuan 7 kilo bebişim
Ocean kullanıyorum, doktorumuz kilosunun 2 katı şeklinde kullan dedi. Şuan 6 kilo 12 damla kullanıyorum.
M

Merve Ö.

10 Ağustos 2026 17:17
Bnde ocen kullanmıştım kilo başına 1 damla
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir