Demir
136 görüntüleme

Amina P. Ş.
24 Haziran 2026 15:45
Demir damlasını ne zaman kullanmaya başladınız? Bebeğim 4 ay 25 günlük. Sağlık Ocağı’ndaki doktora gittik ve bize Vegaferon damla verdi. Sadece bir kez kullandım ve o gün bebeğim kaka yapmadı. Zaten sert dışkı problemi olan bir bebek olduğu için bu damlaların durumu daha da kötüleştirmesinden korkuyorum. Vegaferon kullanan var mı? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Kabızlık yapmayan ve sizde iyi sonuç veren demir damlaları hangileriydi?
Kabızlık yapmayan ve sizde iyi sonuç veren demir damlaları hangileriydi?
G
Gül Y.
24 Haziran 2026 15:47
Vegaferon hakkında bir bilgim yok biz sidefer kullanıyoruz şu an 9.5 aylık bebeğim kabızlık sorunumuz hiç olmadı doktorumuz dişlerde de boyama yapmaz demişti
T
Tuğba G.
24 Haziran 2026 15:49
Vitus Fer Kids kullanıyoruz lipozomal demir takviyeleri kabızlık hassasiyet ve siyah boyama yapmıyormuş
G
Gökçin N.
24 Haziran 2026 15:55
Bestiron kullanıyoruz. Hala da kullanıyoruz. Tadını çok seviyor kızım (ben de baktım güzel) .

Hatice E.
Premium Üye
24 Haziran 2026 16:13
Oceana başladık ctesi gazı çok olan bir bebek değildi bu zamana kadar ve inanılmaz gaz yaptı gazını çıkartamadı kakada yapmadı dün. bugün vermedim ondan mı diye hem gazını çıkardı hemde kakasını 2 kere yaptı bende önerilerinizi doktorumla paylaşacağım sevgili anneler 🙏🏻
F
Figen
24 Haziran 2026 16:32
Merhabalar bizde ocean kullanıyoruz , doğal içerikli olduğu için gaz problemi yapacağını zannetmiyorum benim bebeğimde çok gazlı bir bebek doğduğundan beri , sadece damlayı kullandıktan sonra arada kakasında yeşil kaka mevcut oluyor bu normal mi acaba ?

Hatice E.
Premium Üye
24 Haziran 2026 16:57
Merhabalar bizde ocean kullanıyoruz , doğal içerikli olduğu için gaz problemi yapacağını zannetmiyorum benim bebeğimde çok gazlı bir bebek doğduğundan beri , sadece damlayı kullandıktan sonra arada kakasında yeşil kaka mevcut oluyor bu normal mi acaba ?
Yükleniyor...