Demir

129 görüntüleme
M

Melis C. ..

18 Mart 2026 13:59
@Osman Gönülal Hocam doktorumuz demir takviyesi Ocean Microfer verdi, bebeğim 4 bucuk aylık ve yeni başlayabildik. Demir eksikliği veya geç başlanması kilo alımını etkiler mi? Birkaç arkadaşımın doktoru ise Ocean’ın emiliminin az olduğunu söylemiş sizin öneriniz nedir?
Ö

Özge T.

18 Mart 2026 14:54
Merhaba ben bu konuyu tecrübe ettiğim için yazmak istedim, demiri aksatmadan verin biz bir ara vermemiştik tahlilinde eksik çıktı, özellikle de demirden zengin beslenmesi yoksa iyice düşüyor gördüğüm kadarıyla. Eksik çıkınca ocean verdi doktor bir şişe kullandık ama etiketini Bestiron’la karşılaştırdım ve ikinci şişede onu aldım koruyucu yok içinde, kusma ve kabızlık da yok. Bebeğinize şifalar
M

Melis C. ..

18 Mart 2026 15:03

Özge Topçu

Merhaba ben bu konuyu tecrübe ettiğim için yazmak istedim, demiri aksatmadan verin biz bir ara vermemiştik tahlilinde eksik çıktı, özellikle de demirden zengin beslenmesi yoksa iyice düşüyor gördüğüm kadarıyla. Eksik çıkınca ocean verdi doktor bir şişe kullandık ama etiketini Bestiron’la karşılaştırdım ve ikinci şişede onu aldım koruyucu yok içinde, kusma ve kabızlık da yok. Bebeğinize şifalar

Çok teşekkür ederim şimdi Ocean almış bulunduk bundan sonrasında bende Bestiron düşünüyorum evet geciktik hemen başladım umarım kilosuna etki etmez, normalde de reflüsü olan bir bebeğim var ve umarım ekstra kusma yapmaz, sizinde bebeğinize şifalar🙏🏻
G

Gaye M.

15 Nisan 2026 13:20
Merhaba demir takviyesini nasıl veriyorsunuz acaba bizede doktrumuz ocean verdi yarım ml vermemi söyledi. Beslenme öncesi mi sonrası mı bilemedim? Veya beslenme sonrası kaç saat aradan sonra vermeliyim?
M

Melis C. ..

16 Nisan 2026 09:53

Gaye Manavoğlu

Merhaba demir takviyesini nasıl veriyorsunuz acaba bizede doktrumuz ocean verdi yarım ml vermemi söyledi. Beslenme öncesi mi sonrası mı bilemedim? Veya beslenme sonrası kaç saat aradan sonra vermeliyim?

Merhabalar hayır demir takviyesini aç karnına veriyoruz, yaklaşık yarım saat sonra besliyoruz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir