Demir

133 görüntüleme
H

Havin

26 Ocak 2026 23:55
4 aylık olacaz demir takviyesi araştırıyorum sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemiyorum occen dişleri siyah yaptığı için kullanmak istemiyorum yegenlerim oldu o siyahlık gitmedi ve çok dişçiye gittiler oğlumda kidsefer kullandık gaz ve kusma oldu sonra sidefer kullandık 11 aya kadar kustu hatta kilo bile verdi kan tahlili yaptık demiri düzelince kestik kestigimiz gün bitti kusması bestiron hakkında bilgisi olan var mı kullan var mı rengi siyah mi dişlerde etki ediyor mu en önemlisi kusma kabızlık yapıyor mu bazı yorumlarda yaptığını gördüm yada başka temiz içerikli olan önerisi var mi
G

Gül Ş.

26 Ocak 2026 23:59
Osman hoca bugün yaptığı canlı yayını kapatırken paylaşacağını söylemişti takip edebilirsiniz
T

Tuğçe

27 Ocak 2026 00:06
Merhaba, devletin verdiği bebeğimde kabız yaptı 2 ay da zor toparladı 15 gün kaka yapamadığı oldu. Hiç başlayıp riske atmayın bence. Ocen microfer kullanıyorum bir yan etki olmadı ve rengi beyaz. Belki diş boyadığı için mi değişiklik yaptılar acaba? Şuanki ocen beyaz renk ve boyamıyor.
E

Eslem

27 Ocak 2026 01:03
Bizede süt alerjisinden dolayı doktorumuz bestiron yazdı. Rengi siyah leke yapar mı bilmiyorum yeni başladık
H

Havin

27 Ocak 2026 01:15

Tuğçe

Merhaba, devletin verdiği bebeğimde kabız yaptı 2 ay da zor toparladı 15 gün kaka yapamadığı oldu. Hiç başlayıp riske atmayın bence. Ocen microfer kullanıyorum bir yan etki olmadı ve rengi beyaz. Belki diş boyadığı için mi değişiklik yaptılar acaba? Şuanki ocen beyaz renk ve boyamıyor.

Rengi beyaz ise yapmaz bence sideferde rengi sarı gibi idi yapmadı ama kusma çok yaptı tşk ederim buna bakacam inşallah yan etki kusma yapmaz bizde
H

Havin

27 Ocak 2026 01:16

Eslem

Bizede süt alerjisinden dolayı doktorumuz bestiron yazdı. Rengi siyah leke yapar mı bilmiyorum yeni başladık

Siyah ise yapar ve geçmiyor çürüyor hele ön dişler yegenlerim ön dişleri kötü olmuştu fircalamalarina rağmen gecmiyor
H

Havin

27 Ocak 2026 01:18

Gül Ş.

Osman hoca bugün yaptığı canlı yayını kapatırken paylaşacağını söylemişti takip edebilirsiniz

Tşkler takip edecem temiz içerikli yan etkili bulmak zor bizde çok kusma oluyor o yüzden yan etkilerinden çok korkuyorum
H

Hilal S.

27 Ocak 2026 01:31
ocean microfer

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir